Premieră într-o emisiune la TVR1: Secretele facturii la energie electrică

Emisiunea de vineri "În culisele energiei" de la TVR1 explică, în premieră, fiecare detaliu al facturii la energie electrică, potrivit unui comunicat.

461 afișări
Imaginea articolului Premieră într-o emisiune la TVR1: Secretele facturii la energie electrică

Premieră într-o emisiune la TVR1: Secretele facturii la energie electrică (Imagine: Shutterstock)

"Pentru cei mai mulţi români, expresiile care apar pe factura sunt necunoscute. Rezervarea, CPC, energia activă, energia reactivă, contribuţia pentru cogenerare, certificatele verzi sunt exprimate pe factură şi sunt plătite de fiecare dintre noi. Dar ce înseamnă fiecare? Cât costă şi de ce ne costă toate acestea?", se arată într-un comunicat, remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Al treilea episod al emisiunii difuzate vinerea, pe TVR1, de la ora 18.00, este dedicat înţelegerii facturii la energia electrică. Gazda emisiunii, Christian Hagmann, "traduce" fiecare rând din factura care ne uşurează, lunar, portofelul.

Tot în emisiunea de vineri, 1 mai, realizatorii vă mai propun: o incursiune la Porţile de Fier, o privire în trecutul energeticii româneşti – primul generator electric al Teatrului Naţional din Bucureşti, o discuţie despre cea mai mare pană de curent din România şi o nouă ediţie a concursului "Energie pentru toţi". Toate întrebările concursului sunt bazate pe factura de energie. Răspunsurile se transmit prin SMS. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi şi va primi un abonament gratuit la energie electrică timp de un an din partea EVA Energy.

"În culisele energiei" este o o coproducţie TVR şi EVA Energy, durează 26 de minute, este realizată în cheie de reportaj şi este prezentată de Christian Hagmann, expert în domeniul energiei.

EVA Energy este furnizor autorizat de energie electrică, o companie cu capital 100% românesc care oferă abonamente la energia electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici