Premiera „Oh, Ramona” la Galaţi. Cristina Jacob: Am întotdeauna emoţii pentru că sunt acasă | VIDEO

Filmul "Oh, Ramona" a fost primit cu bucurie la Galaţi, acolo unde tineri şi oameni la vârsta a doua, deopotrivă, spun că ar recomanda oricând pelicula pentru umorul şi starea de bine pe care le oferă. Cristina Jacob, regizorul filmului, care provine din Galaţi, spune că emoţiile au fost mari aici.

758 afișări
Imaginea articolului Premiera „Oh, Ramona” la Galaţi. Cristina Jacob: Am întotdeauna emoţii pentru că sunt acasă | VIDEO

Premiera „Oh, Ramona” la Galaţi. Cristina Jacob: Am întotdeauna emoţii pentru că sunt acasă | VIDEO

"Am întotdeauna emoţii pentru că sunt acasă şi sunt oamenii dragi, sunt parte din familie aici, dar cred că e frumos şi bine că am emoţiile astea, înseamnă că sunt umană, nu suntem roboţi. E normal să le avem", a spus Cristina Jacob, regizorul “Oh, Ramona, la lansarea filmului de la Galaţi.

Întrebată dacă îi este mai greu să se întâlnească cu publicul pe care îl ştie atât de bine, Cristina a răspuns: "E mai frumos aşa acum pentru că am ce să le arăt, ce să le arătăm, pentru că nu vin singură, vin cu o întreagă echipă de gălăţeni, foarte mulţi din echipa filmului şi din marketing sunt gălăţeni. Nu a fost ceva premeditate, dar aşa s-a întâmplat. Deci venim cu alte modele atât eu, cât şi colegii mei, sunt şi ei un model de succes. E mai frumos pentru că e mai palpabil, ne văd că suntem oameni şi că prin muncă am ajuns să avem succes şi că pot sigur şi ei".

Cât priveşte propria ei adolescenţă petrecută a Galaţi şi cât a inspirat-o pentru "Oh, Ramona", Cristina Jacob a afirmat: "Toată adolescenţa, pentru că citind cartea lui Andrei Ciobanu, fiind tot moldovean de la Suceava, cumva oraşele sunt destul de asemănătoare şi experienţele au fost asemănătoare. M-am regăsit şi petrecând toată adolescenţa aici la Galaţi sigur că lucrurile, Dunărea şi sunt foarte multe experienţe care m-au influenţat să spun aşa, într-un fel sau altul, în povestea pe care o veţi vedea".

Unii spectatori spun că au aflat de la prieteni de film, alţii au citit cărţile. La final, toţi au declarat că ar recomanda filmul.

"Pentru tineret şi pentru noi, cei mai în vârstă. Este amuzant, este interesant şi un film american …nu îmi vine să cred că e făcut de o regizoare româncă".

"Desigur, la modul în care am 16 ani şi l-aş recomanda şi altor persoane. Cel puţin mie mi s-a părut super interesant ceea ce au reuşit să transpună din carte şi să transpună în forma unui film, mai ales că au încercat să aducă un fel de flashback în viaţa lui Andrei Ciobanu şi mi s-a părut chiar impresionant".

"L-aş recomanda pentru inocenţă, pentru entuziasmul tinereţii", au fost câteva dintre opinii.

Cristina Jacob este regizor şi scenaristă, autoarea comediilor ”#Selfie” (2014) şi ”#Selfie69” (2016). Noul său film, comedia ”Oh, Ramona!”, a stabilit un record de audienţă pentru filmele româneşti din toate timpurile fiind urmărit după primul weekend petrecut în cinematografe de 111.881 de spectatori, ocupând primul loc în box-office, cu un număr de spectatori aproape dublu în România faţă de noua peliculă produsă de James Cameron şi lansată în cinematografele româneşti în acelaşi timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici