Prima carte regală a anului: ”Povestea Castelului Săvârşin”, scrisă de Principele Radu

Prima carte regală a anului, Povestea Castelului Săvârşin, scrisă de Principele Radu, va apărea în curând în librării. Casa Regală a României informează că din luna mai Domeniul Regal Săvârşin va fi deschis publicului.

552 afișări
Imaginea articolului Prima carte regală a anului: ”Povestea Castelului Săvârşin”, scrisă de Principele Radu

Prima carte regală a anului: ”Povestea Castelului Săvârşin”, scrisă de Principele Radu

”Povestea Castelului Săvârşin”, sub semnătura Alteţei Sale Regale Principele Radu, este un volum bogat ilustrat cu fotografii de epocă şi actuale publicat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la întoarcerea Familiei Regale la Săvârşin, în 1 iunie 2001.

Potrivit Casei Regale, fotografiile înfăţişează domeniul pornind de la istoria lui din secolul al XVII-lea, până în anul 1947. Lor li se adaugă imagini din anii 2001-2021, când castelul a revenit la viaţă.

Volumul cuprinde, de asemenea, o amplă descriere, în imagini şi cuvinte, a celor opt ani în care clădirea istorică a beneficiat de o restaurare complexă.

Casa Regală anunţă că începând din 1 mai 2021, Domeniul Regal Săvârşin va fi deschis publicului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici