"Primăvara lecturilor romantice", vineri, la târgul de carte Kilipirim din Capitală

Editura Litera invită publicul, vineri, de la ora 18.30, la evenimentul " Primăvara lecturilor romantice", dedicat cărţilor de dragoste, care va avea loc la Galeria Dalles din Capitală, în cadrul târgului de carte Kilipirim (19 - 23 martie), informează un comunicat.

179 afișări
Imaginea articolului "Primăvara lecturilor romantice", vineri, la târgul de carte Kilipirim din Capitală

"Primăvara lecturilor romantice", vineri, la târgul de carte Kilipirim din Capitală (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Astfel, editura Litera prezintă colecţiile de dragoste "Alma - Iubiri de poveste", "Cărţi Romantice" şi "Romantic Suspense", la eveniment urmând să se discute despre cele mai frumoase poveşti de iubire care au prins viaţă prin intermediul cărţilor, despre autoare îndrăgite de oameni din lumea întreagă, dar şi despre motivele care fac aceste volume atât de iubite de numeroşi cititori.

Fiecare persoană care va participa la eveniment va primi cartea "Magia destinului", de Nora Roberts, o revistă şi o surpriză parfumată. În plus, cele mai norocoase participante vor avea şansa să câştige seturi de produse cosmetice.

Colecţia "Cărţi Romantice" s-a impus în scurt timp de la debut atenţiei publicului feminin care apreciază creaţiile literare al căror subiect principal îl reprezintă puterea vindecătoare a iubirii, destine conduse de pasiune şi romantism.

Colecţia "Alma - Iubiri de poveste" doreşte să aducă cititoarelor una dintre cele mai bune selecţii de titluri, distinse cu numeroase premii, scrise de autoare celebre în literatura romantică istorică, între care Julie Garwood, Johanna Lindsey, Stephanie Laurens, Victoria Alexander, Elizabeth Hoyt, Christina Dodd.

"Romantic Suspense" este o colecţie romantică incendiară, în care poveştile de dragoste se împletesc cu suspansul şi misterul. Eroinele acestei noi serii sunt femei puternice, temperamente de cele mai multe ori vulcanice, angrenate în situaţii-limită care le pun la încercare caracterul şi, uneori, le ameninţă viaţa. Acţiunea centrală marcată de suspans şi de mister creează legături complexe între personaje, iar firele narative ţes de fiecare dată o urzeală romantică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici