Primul episod din sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa" - lider incontestabil de audienţă - FOTO

Serialul "Pariu cu viaţa" a revenit în forţă cu primul episod din sezonul al doilea, care a fost lider incontestabil de audienţă, peste două milioane de români urmărind luni seară cum continuă povestea tinerilor din LaLa Band, informează Pro TV.

1854 afișări
Imaginea articolului Primul episod din sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa" - lider incontestabil de audienţă - FOTO

Primul episod din sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa" - lider incontestabil de audienţă

De la Crăciun şi până în prezent, aşteptarea a crescut în rândul fanilor care îşi doreau să vadă cum continuă povestea personajelor lor favorite.

Deşi episodul de luni seară a început cu o oră mai târziu, modificare cauzată de prelungirea ediţiei "Ştirilor Pro TV", telespectatorii au aşteptat cu nerăbdare "Pariu cu viaţa", care a fost lider de audienţă timp de două ore în intervalul 21.29 - 23.30. La nivelul întregii populaţii, peste două milioane de români se uitau la "Pariu cu viaţa" pe Pro TV, în minutul de aur, la 21.48.

În rândul publicului comercial, Pro TV s-a situat pe primul loc în topul preferinţelor cu 7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,1%, în timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, cu o medie de 4,5 puncte şi o cotă de piaţă de 10,3%. Şi întreg publicul din mediul urban a fost cucerit de noile întrigi şi de momentele muzicale ale trupei "LaLa Band", astfel "Pariu cu viaţă" a clasat Pro TV din nou pe primul loc în clasamentul audienţelor cu 6,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,2%.

Tinerii cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani au aşteptat cu emoţii noul sezon al serialului. Astfel, luni seară, "Pariu cu viaţa" a atins 17 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 44,4%, Pro TV fiind lider de audienţă şi în rândul publicului cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani. Tot pe acest target, în minutul de aur, la 22.16, Pro TV înregistra 21 de puncte de rating şi o cotă de piaţă de 52,8%.

Pe de altă parte, "Pariu cu viaţa" a adunat pe Facebook peste 154.000 de fani. Serialul a adunat mii de like-uri pe durata celor două ore de difuzare a primului episod din sezonul al doilea şi după terminarea episodului au început să curgă comentarii pline de entuziasm: "A fost superb", "S-a terminat prea repede", "Mi-a plăcut totul", "A fost super, super tare, de-abia aştept să vină ziua de luni".

Fanii "Pariu cu viaţa" nu trebuie să piardă următorul episod al serialului, care va fi difuzat lunea viitoare de la ora obişnuită, 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici