Primul serviciu românesc de comunicaţii on-line, lansat de Media Sat

Operatorul de servicii de comunicaţii Media Sat a lansat luni, serviciul de comunicaţii on-line Alonia, primul serviciu românesc de acest fel, care asigură apeluri telefonice, apeluri de video telefonie şi trimiterea de mesaje scrise instantanee.

36 afișări
Imaginea articolului Primul serviciu românesc de comunicaţii on-line, lansat de Media Sat

Media Sat lansează primul serviciu românesc de comunicaţii on-line, Alonia

Apelurile telefonice sunt gratuite între utilizatorii aplicaţiei Alonia, aceştia primind un număr de telefon pe care pot fi apelaţi indiferent unde sunt.

Astfel, tarifele către Romtelecom Bucureşti sunt 0,9 eurocenţi/minut, cele către reţelele fixe naţionale sunt de 1,5 eurocenţi/minut, iar apelurile către reţelele mobile din România sunt tarifate cu 5,9 eurocenţi/minut.

Apelurile de video-telefonie sunt gratuite între utilizatorii serviciului Alonia.

Serviciul de mesagerie instant permite trimiterea de mesaje text instant (Chat sau IM) între utilizatorii Alonia.

De asemenea, serviciul de mesagerie Alonia este interoperabil şi cu principalele servicii de acest fel de pe piaţă, respectiv Yahoo!, Google, MSN şi AOL, astfel încât utilizatorii Alonia pot lua legătura şi cu utilizatorii celorlalte aplicaţii.

Aplicaţia serviciului de comunicaţii Alonia, furnizat de Media Sat, poate fi descărcată de pe site-ul pe www.alonia.ro, iar după ce este instalată, utilizatorul trebuie să îşi creeze un cont.

Pentru a realiza apeluri către reţelele de telefonie, utilizatorii Alonia trebuie să cumpere credit, după care vor primi, gratuit, un număr de telefon personal on-line, care va permite transformarea PC-ului în telefon.

Alonia oferă şi un forum, structurat geografic, care ajută comunităţile locale de români din străinătate să comunice mai mult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici