Principesa Margareta şi actorul Dan Puric au citit poveşti copiilor la librăria Cărtureşti Verona

Principesa Margareta a deschis, joi seara, în calitatea de povestitor, a treia "Seară de Poveste", în cadrul unui eveniment unic organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României şi librăria Cărtureşti Verona.

133 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta şi actorul Dan Puric au citit poveşti copiilor la librăria Cărtureşti Verona

Principesa Margareta şi actorul Dan Puric au citit poveşti copiilor la librăria Cărtureşti Verona

Cel de al doilea povestitor al serii a fost actorul Dan Puric. Lectura celor două poveşti "Praf magic de Crăciun" şi "Puiul" i-a purtat pe copii într-o lume fantastică prin momente interactive pline de învăţăminte şi de surprize. Pe parcursul serii peste 200 de părinţi şi copii au interacţionat cu povestitorii în mansarda librăriei Cărtureşti Verona.

Cei mici au avut ocazia să îşi creeze propria poveste fiind încurajaţi să devină pentru o seară ei autorii poveştilor.

Aflat la cea de a şaptea ediţie, evenimentul "Seri de Poveste" are loc între 10 şi 14 decembrie, în mansarda Librăriei Cărtureşti Verona, dorind să prezinte într-un mod inedit şi interactiv basme de ieri şi de azi, care au reuşit să facă lumea un loc mult mai frumos, având totodată un scop caritabil.

Printre protagoniştii Serilor de poveste se mai numără actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu, teatrul Zurli, Muzicanţii Voioşi, corul Miniton, vedetele Bianca Brad, Virgil Ianţu şi Sore, fiecare dezvăluindu-le celor mici, într-o manieră unică, basmele de ieri şi de azi.

Pe lângă latura publică, educaţională, evenimentul are şi un scop caritabil, fondurile primite prin donaţie şi din sponsorizări fiind destinate Fondului Special pentru Copii. În acest scop, editura Curtea Veche va promova cărţi de poveşti dedicate copiilor, ce vor fi vândute în beneficiul Fundaţiei pe durata evenimentului. Accesul la evenimente este gratuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici