Prinţi şi prinţese, la deschiderea Festivalului Medieval de la Sibiu

Peste cinci sute de cavaleri şi domnişoare, prinţi şi prinţese au participat, vineri după-amiaza, la parada care a deschis Festivalul Medieval "Cetăţi Transilvane" de la Sibiu.

19 afișări
Imaginea articolului Prinţi şi prinţese, la deschiderea Festivalului Medieval de la Sibiu

Prinţi şi prinţese, la deschiderea Festivalului Medieval de la Sibiu

Participanţii au străbătut centrul oraşului pe jos sau călare şi s-au oprit în Piaţa Mare, unul dintre locurile unde timp de trei zile muzica, teatrul şi dansul medieval îi aşteaptă pe sibieni.

Ca în fiecare an, primarul Klaus Johannis a fost îmbrăcat şi el în ţinută de cavaler.

Printre domniţele participante la paradă s-a numărat şi prinţesa Briana Caragea. ”E super, super! Un pic cald, dar orice aş îndura numai ca să pot fi de ziua asta, e una dintre cele mai frumoase", a declarat prinţesa Caragea, care a străbătut centrul Sibiului călare.

Festivalul Medieval se va încheia duminică seara cu un foc impresionant de artificii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici