Pro TV a achiziţionat formatul "Hell's Kitchen"

Pro TV aduce în premieră în România "Hell's Kitchen", un format internaţional de succes, care va face deliciul telespectatorilor, o competiţie culinară spectaculoasă dedicată bucătarilor profesionşti care are drept miză titlul de chef al unui restaurant de top, potrivit unui comunicat al postului.

741 afișări
Imaginea articolului Pro TV a achiziţionat formatul "Hell's Kitchen"

Pro TV a achiziţionat formatul "Hell's Kitchen"

Show-ul, lansat iniţial în Marea Britanie, se bucură de un mare succes internaţional.

Formatul este dedicat chef-ilor, bucătarilor profesionişti care, sub îndrumarea şi observaţia unui singur jurat exigent, sunt supuşi diverselor probe culinare de foc.

După un şir de eliminări şi întreceri spectaculoase şi piperate în bucătăria profesionistă, un singur bucătar va fi desemnat câştigător şi va deveni astfel chef într-un restaurant de top.

Lansat iniţial în Marea Britanie, acolo unde este prezentat de celebrul chef Gordon Ramsey, formatul "Hell's Kitchen" este produs, în prezent, în 10 ţări, printre care Statele Unite, Rusia şi Ucraina.

Achiziţionat de la ITV Studios, primul sezon urmează a fi lansat anul acesta la Pro TV şi va avea 15 episoade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici