Pro TV lansează primul serial muzical din România, "Pariu cu viaţa", în toamnă - FOTO

Pro TV lansează, în această toamnă, o noutate absolută pe piaţa de televiziune românească, primul serial muzical cu şi despre tineri, "Pariu cu viaţa", din care se va naşte cea mai nouă, fresh şi talentată trupă autohtonă, "La-La Band", informează postul TV.

1024 afișări
Imaginea articolului Pro TV lansează primul serial muzical din România, "Pariu cu viaţa", în toamnă - FOTO

Pro TV lansează primul serial muzical din România, "Pariu cu viaţa", în toamnă

Primul serial muzical românesc, "Pariu cu viaţa", se înscrie pe un trend ascendent al producţiilor de acest gen din întreaga lume, precum "Glee", "Rebelde" şi "Britannia High", care au înregistrat audienţe spectaculoase, s-au transformat în adevărate fenomene pop-culturale şi au generat isterie în rândul fanilor de pretutindeni.

"Pariu cu viaţa" este o producţie dedicată tuturor vârstelor, de la copii la adolescenţi, de la tineri la părinţi. Prin subiectul abordat şi personajele prezentate, noul serial difuzat de Pro TV reprezintă un portret al societăţii, o producţie în care se vor regăsi atât tinerii, cu visurile şi problemele lor, cât şi cei maturi, cu împliniri sau drame.

Cei 20 de adolescenţi care fac parte din "La-La Band", noii RBD ai României, au fost aleşi din 30.000 de tineri înscrişi la castingul organizat de MediaPro Pictures în lunile decembrie 2010 şi februarie 2011. Aceştia sunt: Dorian Popa, cel mai sexy membru al trupei, Alina Eremia, "vocea de aur" din "La-La Band", Sore Mihalache, care a făcut parte din trupa Crazy Win şi, de curând, a lansat o piesă interpretată alături de Smiley, Cristina Ciobănaşu, cunoscută telespectatorilor din serialele "Ingeraşii", "Aniela" şi "Iubire şi onoare", difuzate pe postul Acasă, Bubu Cernea, toboşarul trupei, care şi-a înfiinţat o trupa rock, X-plod, şi a cântat pe scena Latin Grammy Awards, Andrei Ştefan, câştigătorul celei de-a şasea ediţii a emisiunii "Dansez pentru tine", Rafael Tudor, Vlad Gherman, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Dima Gheorghita Trofim, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Sali Levent şi Georgiana Drumen, "pitica" talentată din "La-La Band".

Primul lor hit, "Stage of Joy", cu un sound pop-rock, compus de Ionuţ Radu, poate fi ascultat la radiouri, pe site-ul www.protv.ro, pe blog-ul trupei, http://lalaband.protv.ro, unde fanii vor găsi zilnic noutăţi din vieţile lor, ca de altfel şi pe pagina lor de Facebook, La-La Band.

Membrii "La-La Band" sunt fie elevi ai Liceului "Dinu Lipatti" şi ai şcolilor de Artă, studenţi la actorie, conservator sau la facultăţi cu profil economic, iar ceea ce îi uneşte este pasiunea pentru muzică. Se exprimă cel mai bine prin muzică şi dans, pe scenă se simt în largul lor şi cu toţii au un singur scop: să ia cu asalt topurile muzicale, să ridice stadioane în picioare şi să cucerească inimile şi aprecierea telespectatorilor şi fanilor de pretutindeni.

Alături de gaşca de adolescenţi cu aptitudini muzicale şi actoriceşti deosebite din "La-La Band", care vor da culoare şi note muzicale producţiei "Pariu cu viaţa", vor veni nume mari ale cinematografiei româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici