Pro TV - lider absolut de audienţă, luni seară, cu serialul "Pariu cu viaţa"

Pro TV a fost lider absolut de audienţă, luni seară, în timpul difuzării serialului "Pariu cu viaţa", urmărit de peste două milioane de români, potrivit unui comunicat al postului de televiziune.

459 afișări
Imaginea articolului Pro TV - lider absolut de audienţă, luni seară, cu serialul "Pariu cu viaţa"

Pro TV - lider absolut de audienţă, luni seară, cu serialul "Pariu cu viaţa"

În minutul de aur, telespectatorii urmăreau cu mare interes discuţia dintre Ioana şi Anca. La nivelul întregii populaţii, Pro TV s-a situat pe primul loc în topul audienţelor, cu o medie de 8,4 de puncte şi o cotă de piaţă de 16.2%, în timp ce Antena 1 avea 5,5 puncte de rating cu 10,6 % cotă de piaţă.

Între orele 20.25 - 22.30, Pro TV a fost lider absolut de audienţă în rândul publicului comercial, cu 8,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,8 %, urmat de Antena 1 cu o cotă de piaţă de 12,2%. "Pariu cu viaţa" de la Pro TV a fost în topul audienţelor şi pe All Urban. Cu 6,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,6 %, "Pariu cu viaţa" s-a clasat în faţa Antenei 1 care a înregistrat 5,5 rating şi 10,8% cotă de piaţă.

Generaţia tinerilor din România se identifică în problemele adolescenţilor care fac parte din trupa LaLa Band şi aşteaptă cu ardoare concertul pe care trupa îl pregăteşte pe 11 martie la Sala Palatului. Până atunci, nu lipsesc în nicio zi de luni din faţă micului ecran pentru a vedea cum continuă povestea personajelor lor preferate. Astfel, în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani "Pariu cu viaţa" a înregistrat, în medie 12,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 34,9%. În rândul acestui public, la oră 22.18, Pro TV înregistra în minutul de aur 17,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 44,5%.

Telespectatorii aşteaptă cu nerăbdare următorul episod, iar comentariile curg neîncetat pe reţeaua de socializare Facebook, acolo unde serialul a strâns până în acest moment peste 165.000 de fani. Printre momentele preferate s-au numărat cele muzicale "Could I Have This Kiss Forever" - Sara şi Cristi, duelul "Tell Him" - Ioana şi Cora, iar secvenţa în care Andrei i-a scris Ioanei pe perete "Te iubesc" a topit inimile tuturor : "Mi-a plăcut tot", "Am plâns atunci când Vlad a cântat la cămin şi când Andrei a scris te iubesc", "A fost super şi când Ioana, Andrei, Anca, Dima şi Vlad cântă «Am învăţat să lupt», "Îl urăsc pe Desene", "De-abia aştept să vină iarăşi luni", sunt doar câteva dintre comentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici