Pro TV, lider absolut de audienţă, timp de cinci ore, cu emisiunea "Dansez pentru tine"

Pro TV a fost lider absolut de audienţă vineri seară, timp de cinci ore în care a fost difuzată cea de-a treia ediţie din sezonul al 12-lea al emisiunii "Dansez pentru tine", informează un comunicat al postului de televiziune.

269 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider absolut de audienţă, timp de cinci ore, cu emisiunea "Dansez pentru tine"

Pro TV, lider absolut de audienţă, timp de cinci ore, cu emisiunea "Dansez pentru tine"

Timp de aproape cinci ore cât a durat emisiunea, Pro Tv a fost lider absolut de audienţă pe toate categoriile de public, cu cifre duble faţă de programele concurente. În minutul de maximă audienţă, la 20.51, aproape 2,5 milioane de români urmăreau emisiunea "Dansez pentru tine". Pe publicul din mediul urban, Pro TV a înregistrat, la 21.16, un vârf de audienţă de 11,3 puncte de rating şi 25,2% cotă de piaţă, de aproape trei ori mai mult decât Antena 1, care s-a clasat a treia, cu 3,9 puncte de rating şi 8,7 % cotă de piaţă.

Totodată, pe publicul din mediul urban, Pro TV a obţinut o audienţă medie de 7,1 puncte de rating şi 22,3% cotă de piaţă, faţă de Antena 1, care a adunat 2,9 puncte de rating şi 8,9 procente din cota de piaţă. Şi pe publicul comercial - din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani - Pro TV a fost lider detaşat, cu o medie de 6,5 puncte de rating şi 24,6 procente din cota de piaţă, adică de două ori mai mult decât Antena 1, care a avut 3,1 puncte de rating şi 11,9 % cotă de piaţă.

O seară de vineri cu multă emoţie, lacrimi şi lupte foarte strânse în paşi de dans, în urma unei ediţii "Dansez pentru tine" în care s-a dansat în ploaie şi s-a făcut spectacol cu temă Balul străzii, juriul a împărţit multe note de zece la folcor, încă o pereche a părăsit competiţia. Catrinel Sandu l-a detronat pe Pepe după două săptămâni consecutive în care acesta a luat cele mai mari note, iar seara s-a încheiat cu o condamnare la duel neaşteptată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici