DANSEZ PENTRU TINE: Seară inedită cu dansuri populare în ploaie. Vezi pentru cine s-a suit pe masă Wilmark ca să dea o notă de 10

Echipele concurente au avut parte vineri seară de o ediţie inedită la "Dansez pentru tine" de la ProTV, pentru că unul dintre stilurile de dans din competiţie a fost dansul popular în ploaie. Astfel, pe lângă dificilele dansuri gândite de specialistul în folclor Nea Marin Barbu, mişcările concurenţilor au fost îngreunate şi de ploaia care a invadat platoul.

1640 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE: Seară inedită cu dansuri populare în ploaie. Vezi pentru cine s-a suit pe masă Wilmark ca să dea o notă de 10

DANSEZ PENTRU TINE: Seară inedită cu dansuri populare în ploaie. Vezi pentru cine s-a suit pe masă Wilmark ca să dea o notă de 10

Al doilea stil de dans al serii a fost cel tras la sorţi de către concurenţi, ce a avut ca temă comună "Balul străzii".

În a treia ediţie, Catrinel Sandu urca pe locul 1, Andreea Ibacka intră la duel, iar Alex Piscunov părăseşte competiţia.

Clasamentul este urmatorul:

Locul 1. Catrinel Sandu si Ionut Ionescu

Locul 2: Jojo si Ionut Tanase

Locul 3: Pepe si Andreea Toma

Locul 4: Aylin Cadir si Ovidiu Danci

Locul 5: Andreea Ibacka si Paul Paduraru

Locul 6: Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi

Juriul s-a arătat extrem de încântat de prestaţia echipei Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu.

Ei au declarat că dansul a fost unul foarte original, echipa s-a sincronizat şi u realizat o atmosferă de petrecere.

VEZI AICI CUM AU DANSAT CATRINEL ŞI IONUŢ

Echipa Andreea Toma şi Pepe a acultat toate sfaturile pe care Nea Marin le-a avut de oferit şi au reuşit să compenseze notele mai puţin bune pe care le-au luat la primul dans.

ANDREEA ŞI PEPE AU DAT TOT CE AU AVUT MAI BUN LA DANSUL FOLCLORIC ÎN PLOAIE

Cele două echipe care s-au duelat au ales ca unul dintre dansuri să fie dansat împreună.

FETELOR IMPLICATE ÎN DUEL LI S-A VĂZUT LENJERIA INTIMĂ ÎN TIMPUL DANSULUI

Andreea Ibacka a reuşit să ia numai note de zece deşi a reuşit să rămână fără un pantof în timpul dansului folcloric.

Ea a trebuit să danseze jumatate din dans în piciorul gol şi a fost foarte apreciată de juriu pentru ca nu s-a încurcat şi nu s-a oprit din dans.

VEZI CUM A DANSAT ANDREEA IBACKA ÎN PICIORUL GOL

Wilmark a fost atat de impresionat de dansul lui Ovidiu Danci şi al lui Aylin Cadir încat a simţit nevoia să se urce pe pe masă, să deschidă braţele şi să arate nota de 10 celor doi.

VEZI CUM S-A SUIT PE MASĂ WILMARK CA SĂ DEA O NOTĂ DE 10

VEZI TOATE DANSURILE DE LA EDIŢIA A TREIA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici