Pro TV - lider de audienţă cu "Vocea României", vineri seară

Pro TV a fost lider de audienţă vineri seară, în timpul difuzării emisiunii "Vocea României", iar reţelele de socializare au fost din nou luate cu asalt de fanii show-ului, potrivit unui comunicat al postului.

1192 afișări
Imaginea articolului Pro TV - lider de audienţă cu "Vocea României", vineri seară

Pro TV - lider de audienţă cu "Vocea României", vineri seară

Ediţia de vineri a emisiunii "Vocea României" de la Pro TV a fost un show total în care voci remarcabile au făcut furori în rândul publicului, Kate Ryan a încântat audienţa cu celebrul "Voyage, voyage!", Loredana si Marius Moga au cântat alături de echipele lor şi au creat spectacol adevărat, Dan Teodorescu de la Taxi a încercat să rostească, împreună cu Anthony Icuagu, Cătălin Dobre şi Ştefan Stan "cele două cuvinte", câştigătoarea trofeului "Vocea Bulgariei" a încântat publicul din România, iar momentele speciale ale concurenţilor din echipa Horia Brenciu sau dansul baletului emisiunii au adus bucurie, emoţie, încântare şi multă adrenalină.

Emisiunea a fost lider de piaţă la nivelul publicului comercial - din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, când pe durata emisiunii (20.31 - 00.25), Pro TV înregistra o audienţă medie de 6,8 puncte de rating şi 23,3% cota de piaţă, dublu faţă de Antena 1 care obţinea 3,4 puncte de rating şi 11,6% cota de piaţă. Pe publicul din mediul urban, Pro TV ocupa poziţia fruntaşă cu 5,7 puncte de rating şi 15,9% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 s-a situat pe locul al treilea cu 3,4 puncte de rating şi 9,3% cota de piaţă. Aproape două milioane de români urmăreau emisiunea în minutul de aur de la 21.10, iar vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.17, când la nivelul publicului comercial din mediul urban, Pro TV înregistra 10,5 puncte de rating şi 29,9% cota de piaţă, de trei ori mai mult decât Antena 1 care obţinea 3 puncte de rating şi 8,4% cota de piaţă.

Pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/vocearomaniei, s-a îmbogăţit cu aproape 8.000 de fani şi a fost invadată de sute de mesaje pe tot parcursul emisiunii, pagina situându-se pe primul loc în topul creşterilor la categoria TV. Telespectatorii au dezbătut şi şi-au spus părerea cu privire la prestaţia concurenţilor şi la deciziile antrenorilor. Twitter-ul a fost luat şi el cu asalt de sutele de postări care au curs pe tot parcursul show-ului şi 8.500 de telespectatori au vizionat emisiunea în direct pe site-ul voyo.ro.

Pe unii concurenţi i-au "îmblânzit", pe alţii i-au făcut să-şi depăşească limitele, însă toţi au devenit mai buni de la ediţie la ediţie, astfel că pentru cei doi antrenori, Loredana şi Marius Moga, a fost greu de ales cine să meargă mai departe.

Preferatul publicului din echipa Moga a fost Cristian Sanda, trimis în urma votului direct în etapa următoare. Cel de-al doilea concurent salvat, de această dată de antrenor, de la "Cântecul decisiv" a fost Liviu Teodorescu. Aldo Blaga a rămas să se "dueleze" pe portative cu Oana Radu şi chiar dacă Aldo a părăsit vineri seară competiţia, bunicile lui Marius Moga se pot considera fericite, cu atât mai mult cu cât au avut posibilitatea să asculte o melodie românească de două ori.

Cristian Sanda a impresionat prin vocea sa puternică şi sensibilă în acelaşi timp şi a primit numai cuvinte de laudă din partea antrenorilor. "Eşti extraordinar de bun", "esti seducător", "eşti un perfecţionist", au fost opiniile antrenorilor, iar Marius Moga l-a vizualizat înotând alături de delfini. La rândul lui, Liviu Teodorescu i-a evocat lui Brenciu multe amintiri frumoase din tinereţe, iar Loredanei i-a amintit de Adrian Romcescu. Antrenorul Marius Moga s-a aratat foarte mândru de el şi i-a spus că a cântat piesa nici mai mult nici mai puţin decât "excepţional".

Ardeleanul Aldo Blaga a părăsit competiţia în favoarea tinerei de 18 ani, Oana Radu, care cu voce sa puternică şi interpretarea plină de patos l-a convins pe antrenorul său să-i dea şansa de a merge mai departe.

Echipa Loredanei a făcut de asemenea furori pe scena de la "Vocea României". "Abia aşteptam să-l văd în seara asta pe Canaf!", şi-a exprimat Smiley nerăbdarea şi bucuria de a-l urmări pe unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Vocea României", Iulian Canaf.

"Eşti un show ambulant! N-am văzut aşa ceva în viaţa mea!", a mai spus Smiley uluit. Toţi cei patru antrenori au fost de acord că Iulian Canaf are o voce deosebită, că el însuşi e o prezenţă care nu poate trece neobservată, lucru pe care l-au simţit şi telespectatorii care l-au votat în număr mare, propulsându-l astfel în topul preferinţelor lor. Loredana s-a arătat la fel de încântată şi de interpretarea lui Dragoş Chircu. Horia Brenciu a zis că este în stare să adapteze orice spectacol, daca Chircu va vrea să vină în show-urile sale. "Îngeraşule, tu niciodată nu mă dezamăgeşti! De câte ori te aud cântând, îmi dai aripi!", i-a spus Loredana concurentului său, pe care l-a felicitat îndelung laudându-l pentru capacitatea sa de a trece de la voce de bariton, la aceea de contratenor.

Oana Brutaru, a purtat o ţinută "loredaniană", însă, chiar dacă a strălucit - la propriu şi la figurat - pe scena de la "Vocea României", Loredana a ales-o pe Alexandra Crăescu să meargă mai departe. În opinia sa, Alexandra a fost "impecabilă", o profesionistă adevărată, atentă la orice sfat, capabilă să-l pună în practică, să arate atât partea sensibilă a vocii ei, cât şi pe cea puternică, să se muleze după fiecare notă interpretată. "Eşti un mare artist", i-a spus Loredana. "Crăiasa" a învins-o pe "Brutariţă", însă şi una şi cealaltă au câştigat la "Vocea României" nu numai o experienţă foarte importantă, ci şi prietenia antrenoarei lor.

Astfel, echipele care merg în etapa următoare, marţi, sunt: Iulian Canaf, Dragoş Chircu şi Alexandra Crăescu - echipa Loredanei - şi Cristian Sanda, Liviu Teodorescu şi Oana Radu - echipa lui Marius Moga.

Marţi, telespectatorii Pro TV se vor întâlni cu echipele tuturor celor patru antrenori când va începe săptămâna decisiva, la sfârşitul căreia, telespectatorii vor putea afla numele celor patru mari finalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici