Pro TV, lider de audienţă marţi şi miercuri seara cu emisiunea "Serviţi, vă rog"

Pro TV a fost lider de audienţă marţi şi miercuri seara, când a difuzat primele două "porţii" din noul sezon al emisiunii "Serviţi, vă rog", informează televiziunea.

757 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă marţi şi miercuri seara cu emisiunea "Serviţi, vă rog"

Pro TV, lider de audienţă marţi şi miercuri seara cu emisiunea "Serviţi, vă rog"

Telespectatorii Pro TV au savurat primele două "porţii" din noul sezon "Serviţi, vă rog" şi s-au distrat alături de primele vedete puse la muncă de Nea Marin, doamna Bamboi şi Liviu Vârciu pe plaja de la 2 mai.

În prima ediţie din această vară a emisiunii "Serviţi, vă rog", Pro TV a fost lider de audienţă, fiind urmărit în minutul de aur, 22.13, de peste un milion şi jumătate de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României. În intervalul orar 20.28 - 22.26 în care s-au derulat peripeţiile de pe plaja din 2 mai ale lui Pavel Bartoş, Laurette, coregrafa Vica şi Bogdan Vlădău, Pro TV a fost pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, cu o medie de 5,6 puncte de rating şi 20,5 procente din cota de piaţă pe publicul comercial, faţă de Antena 1, care a avut doar 3,8 rating şi 13,9 cotă de piaţă.

Şi a doua ediţie a emisiunii care a continuat aventurile celor patru vedete la cârma pensiunii de pe litoral a fost lider detaşat de audienţă. Aproape un milion şi jumătate de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit în minutul de aur, 22.14, "Serviţi, vă rog", când Pro TV a înregistrat 9,9 puncte de rating şi 32,2 procente din cota de piaţă pe publicul comercial. Pe tot parcursul emisiunii de miercuri seară, Pro TV a fost pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, înregistrând în intervalul orar în care a fost difuzată, 20.31-22.26, o medie pe publicul ţintă al Pro TV de 7,1 rating şi 27,1 procente din cotă de piaţă, de peste două ori mai mult decât Antena 1, care a avut doar 3,2 rating şi 12 procente cota de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici