Producătorul Dan Burlac participă la Producers on the Move, la Festivalul de la Cannes

Producătorul Dan Burlac participă la programul Producers on the Move, de la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes (12 - 23 mai), informează cineuropa.org.

127 afișări
Imaginea articolului Producătorul Dan Burlac participă la Producers on the Move, la Festivalul de la Cannes

Producătorul Dan Burlac participă la Producers on the Move, la Festivalul de la Cannes (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

În cadrul programului, ce durează trei zile, în timpul festivalului, participanţii vor discuta despre proiectele pe care le au în derulare.

La program participă producători recunoscuţi în domeniu, precum Lauranne Bourrachot ("Profetul"), Yorgos Tsourgiannis ("Dogtooth") şi Simone Bachini ("L'uomo che verra").

Printre cei 23 de producători selectaţi se numără şi Anneli Ahven (Estonia), Álvaro Alonso (Spania) şi Olivier Damian (Germania).

Dan Burlac, selectat în program la propunerea Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), a fost producător asociat la filmul distins cu Palme d'Or "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" şi producător la "Copilăria lui Icar", de Alexandru Iordăchescu, cu Guillaume Depardieu în rol principal - film care nu a avut încă premiera pe marile ecrane.

La Producers on the Move au mai participat, de-a lungul timpului, printre alţii, Oana Giurgiu şi Daniel Mitulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici