ProFm Dance se va lansa sâmbătă, în cadrul show-ului Tiesto

ProFM Dance, un nou post de radio dedicat muzicii dance, va fi lansat, sâmbătă, în cadrul show-ului Tiesto de la Sala Polivalentă, şi va putea fi ascultat pe frecvenţa 89.5 FM, în Bucureşti, sau pe www.profmdance.ro, în ţară.

5 afișări
Imaginea articolului ProFm Dance se va lansa sâmbătă, în cadrul show-ului Tiesto

ProFm Dance se va lansa sâmbătă, în cadrul show-ului Tiesto

"ProFM este partener de şase ani cu The Mission. Ni s-a părut firesc să alegem un show marca The Mission pentru a lansa ProFM Dance, un post de radio unde se aude numai muzică dance", a declarat Cristi Schnebli, director general al Companiei de Radio Pro.

Conform comunicatului, apariţia ProFM Dance pe piaţa radio reprezintă o evoluţie normală a brandului ProFM. "ProFM a fost primul post de radio care a promovat muzica electronică. Însă, de-a lungul timpului, ascultătorii voiau să audă din ce în ce mai mult acest gen de muzică pe frecvenţele ProFM. Creşterea fenomenului dance pe piaţa din România şi insistenţa ascultătorilor ne-au obligat practic să lansăm un ProFM dedicat lor: ProFM Dance", a completat Cetin Raşit, director de programe ProFM Dance.

ProFM Dance va difuza emisiuni care vor ţine ascultătorii conectaţi la tot ceea ce este nou în materie de muzică dance. În fiecare sâmbătă, la "ProFM Dance Chart", se va stabili clasamentul celor mai bune seturi, iar în fiecare duminică, la "Dance Classics", cei mai cunoscuţi DJ şi producători îşi vor prezenta creaţiile şi îşi vor dezvăluie poveştile din spatele track-urilor de succes.

Echipa ProFM Dance este formată din DJ-i care şi-au format un public fidel, alături de ProFM. DJ Mike (Mihai Gurei), realizatorul emisiunii "Sofa Mix" se va muta împreună cu emisiunea la ProFM Dance La fel se va întâmpla şi cu GreeP, DJ-ul care a creat "Groove Hour", prima emisiune de clubbing din Constanţa, la ProFM. În plus, Ivan şi GreeG, DJ-i deja consacraţi pe frecvenţele ProFM vor trasmite cele mai tari beat-uri ale momentului la ProFM Dance.

"Lista DJ-ilor ProFM Dance nu s-a închis. Mai avem multe surprize", a mai declarat Cetin Raşit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici