Proiecţie specială a filmului "Dracula" la Castelul Banffy de la Bonţida, în cadrul TIFF

O proiecţie specială a filmului "Dracula", în regia lui George Melford, va avea loc în 30 mai, la Castelul Bánffy de la Bonţida, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, care va avea loc între 28 mai şi 6 iunie.

65 afișări
Imaginea articolului Proiecţie specială a filmului "Dracula" la Castelul Banffy de la Bonţida, în cadrul TIFF

Proiecţie specială a filmului "Dracula" la Castelul Banffy de la Bonţida, în cadrul TIFF (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Potrivit organizatorilor TIFF, în 30 mai, de la ora 21.30, Castelul Bánffy de la Bonţida va fi gazda unei proiecţii eveniment cu totul şi cu totul specială.

"Publicul festivalier se va putea bucura de coloana sonoră compusă de chitaristul Gary Lucas pentru filmul cult «Dracula», în regia lui George Melford, 1931, prima ecranizare cu inserturi în limba spaniolă a celei mai cunoscute legende legate de spaţiul transilvănean. Gary Lucas este, fără îndoială, unul dintre cei mai talentaţi şi prolifici muzicieni ai generaţiei sale", menţionează organizatorii.

Chitarist de talie internaţională şi un renumit compozitor nominalizat la premiile Grammy, Gary Lucas are la activ nu mai puţin de 20 de albume solo lansate, precum şi numeroase turnee la care a participat atât în calitate de artist solo, cât şi acompaniat de diverse ansambluri muzicale.

Recent, publicaţia britanică "Roots" l-a desemnat pe Gary Lucas ca fiind cel mai inovativ şi mai provocator chitarist din zilele noastre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici