Promoţii şi evenimente speciale, la a 13-a aniversare a librăriilor Cărtureşti

Reţeaua de librării Cărtureşti împlineşte 13 ani - în tot acest timp, sute de mii de cărţi, albume şi filme şi-au găsit locul în rafturile acesteia -, iar aniversarea aduce iubitorilor de literatură posibilitatea de a achiziţiona cărţile dorite la preţuri speciale.

81 afișări
Imaginea articolului Promoţii şi evenimente speciale, la a 13-a aniversare a librăriilor Cărtureşti

Promoţii şi evenimente speciale, la a 13-a aniversare a librăriilor Cărtureşti

Începând cu noiembrie 2000, importanţi scriitori români şi străini, muzicieni, regizori, artişti renumiţi şi-au întâlnit publicul în librăriile Cărtureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

La 13 ani de la deschiderea primului Cărtureşti, reţeaua numără 16 librării-concept cu acelaşi nume în nouă oraşe din România şi o comunitate online care strânge noi cititori în fiecare zi.

Anul 2013 a fost unul cu multe realizări, fiind inaugurate două librării în nordul Capitalei, în Băneasa Shopping City şi în Promenda Floreasca, precum şi prima librărie în Ploieşti, în Afi Palace.

De asemenea, Cărtureşti a demarat proiecte importante, precum "Dialoguri cu scriitori români", în patru oraşe, şi a continuat să crească platforma ROD, dedicată promovării creativităţii autohtone. Nu în ultimul rând, a ajuns la opt ediţii Street Delivery, eveniment manifest pentru spaţiul public.

În fiecare zi, la Cărtureşti este ziua cărţilor. Vineri, librăria îi sărbătoreşte pe cititori, fiind pregătite reduceri, ceai şi biscuiţi din partea casei, evenimente speciale şi amintiri de colecţie. De asemenea, librăriile Cărtureşti Verona, Cărtureşti Braşov, Cărtureşti Mercy din Timişoara vor avea program prelungit până la ora 24.00 şi vor oferi cititorilor un discount de 20% la toată oferta de carte în intervalul 22.00 - 24.00.

Totodată, pe carturesti.ro, surprizele continuă până pe 28 noiembrie. Astfel, toată oferta de carte în stoc are 20% reducere (exceptând manualele English Language Teaching şi titlurile editurii Publica), iar fiecare comandă online soseşte cu un cadou - un pachet care conţine două suporturi de ceşti din colecţia aniversară creată de artistul Alexandru Ciubotariu.

În plus, tot pe librăria online, cititorii vor putea opta pentru un nou serviciu de curierat în parteneriat cu Sinapseria: livrare cu bicicleta chiar în ziua plasării comenzii.

Vineri, la Cărtureşti Braşov, de la ora 18.00, va avea loc evenimentul "Seară de poveşti pentru copii", iar de la 21.30, va fi organizată o seara muzicală - canţonete şi tangouri.

Totodată, la Cărtureşti Mercy din Timişoara, de la ora 18.00, va fi Tango interbelic, urmat de programul muzical "Kindlein - Cântăreţul cu poeziile".

Bucureştenii sunt aşteptaţi la Cărtureşti Verona, de la ora 22.00, la evenimentul de lansare a proiectului "Zâmburi", de Ştefan şi Adriana Liuţe, un produs cultural în format unic pentru România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici