ProSport îşi schimbă echipa de management editorial şi îşi extinde publicul ţintă

ProSport, liderul publicaţiilor sportive online, anunţă o nouă structură a echipei de management editorial, condusă de Victor Rotariu - redactor-şef, Costin Ştucan şi Andru Nenciu - Editors of the day şi îşi extinde publicul ţintă către practicanţii şi comunităţile de sport şi către sportivii amatori.

542 afișări
Imaginea articolului ProSport îşi schimbă echipa de management editorial şi îşi extinde publicul ţintă

ProSport îşi schimbă echipa de management editorial şi îşi extinde publicul ţintă

Influenţată de noua poziţionare a produsului editorial, care nu se adresează doar pasionaţilor de sport, ci şi practicanţilor, comunităţilor de sport şi sportivilor amatori, noua conducere va fi compusă din: Victor Rotariu (Redactor-şef), Costin Ştucan şi Andru Nenciu (Editors of the day), Ciprian Poloni şi Ştefan Horobeţ (Coordonatori online), se arată într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Florin Caramavrov şi Alexandru Enciu rămân colaboratori. Lucian Lipovan, fostul redactor-şef şi Iulian Vâlvoiu, coordonator fotbal intern, au părăsit compania.

"Îi mulţumesc lui Lucian Lipovan pentru cei aproape 10 ani de ProSport, pentru efortul şi implicarea sa în managementul editorial al produsului, atât ca redactor şef adjunct, cât şi ca redactor", a declarat Orlando Nicoară, director general al Mediafax Group.

Noua echipă editorială va impulsiona atât dezvoltarea ediţiei de print a ziarului ProSport (distribuită săptămânal împreună cu Ziarul Financiar), cât şi a platformei online www.prosport.ro, care a realizat o medie zilnică de peste 250.000 de vizitatori unici în 2013.

Astfel, această echipă va asigura în continuare un conţinut relevant pentru cititorii săi: ştiri, interviuri cu sportivi de performanţă sau amatori, relatări de la competiţii şi reportaje despre tot ce înseamnă lumea extrem de diversă a sportului.

ProSport este un brand transmedia, implicat atât în producţia şi difuzarea de content sportiv, cât şi în agregarea de comunităţi şi evenimente de natură sportivă sau de leisure. Brandul ProSport se regăseşte în portofoliul Mediafax Group, companie construită în jurul conţinutului, care reuneşte cele mai multe branduri-lideri de piaţă din presa românească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici