Puloverul roşu cu oiţe albe al Prinţesei Diana valorează până la 80.000 de dolari: a fost descoperit întâmplător într-un depozit

Obiectul vestimentar va fi scos la licitaţie la Sotheby's în septembrie, fiind purtat pentru prima dată de prinţesă în iunie 1981.

1336 afișări
Imaginea articolului Puloverul roşu cu oiţe albe al Prinţesei Diana valorează până la 80.000 de dolari: a fost descoperit întâmplător într-un depozit

Puloverul roşu din lână al Prinţesei Diana valorează până la 80.000 de dolari: a fost descoperit întâmplător într-un depozit

Celebrul pulover roşu cu oiţe albe al Prinţesei Diana va fi scos la licitaţie.

Obiectul de îmbrăcăminte va fi elementul emblematic la Sotheby's Fashion Icons, care va avea loc în luna septembrie, la New York, în timpul Săptămânii Modei.

Este estimat la o sumă variind între 50 de mii şi 80 de mii de dolari. Puloverul a fost descoperit întâmplător într-un depozit, aproximativ 40 de ani mai târziu.

Puloverul a fost purtat pentru prima dată de tânăra Diana în iunie 1981, în timp ce participa la un meci de polo al viitorului ei soţ, actualul rege Charles.

O lună mai târziu, avea să aibă loc somptuoasa nuntă regală. Conceput de marca britanică Warm & Wonderful, puloverul prezintă şi o singură oaie neagră amestecată prin turma albă.

Îmbrăcămintea a ajuns din nou în prim-plan când Prinţesa de Wales a purtat-o ​​din nou în 1983, tot la un meci de polo şi, metaforic, ca dovadă a faptului că a mers împotriva curentului cu privire la regulile familiei regale.

Warm & Wonderful a încetat să mai producă modelul cu oaie neagră în 1994.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici