"Purificare" şi "Vizita bătrânei doamne", printre premierele TNB, până la sfârşitul stagiunii

Spectacolele "Purificare", în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, şi "Vizita bătrânei doamne", în regia bulgarului Alexander Morfov, se numără printre premierele ce vor fi prezentate pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, până la finalul stagiunii, pe 15 iunie, a anunţat, miercuri, Ion Caramitru.

534 afișări
Imaginea articolului "Purificare" şi "Vizita bătrânei doamne", printre premierele TNB, până la sfârşitul stagiunii

"Purificare" şi "Vizita bătrânei doamne", printre premierele TNB, până la sfârşitul stagiunii

Potrivit directorului Teatrului Naţional Bucureşti, spectacolul "Purificare", montat de Mâzgăreanu după textul lui Petr Zelenka, va avea premiera la sfârşitul lunii mai. Din distribuţia spectacolului fac parte, printre alţii, Adrian Titieni, Lamia Beligan, Medeea Marinescu, Florentina Ţilea.

Totodată, la Sala Amfiteatru va intra în repetiţii spectacolul "Omul cu mârţoaga". Regia este semnată de Anca Bradu, iar din distribuţie fac parte, printre alţii, Monica Davidescu, Andrei Duban şi Gavril Pătru.

În mai, intră în repetiţii spectacolul "Vizita bătrânei doamne", care va fi regizat de Alexander Morfov. Acesta a prezentat, pe scena Naţionalului, spectacolul "Exilaţii".

De asemenea, până la finalul stagiunii, va avea loc premiera spectacolului "Băiatul din ultima bancă", de Theodor Cristian Popescu.

Directorul TNB a declarat că spectacolul "Tragedia lui Carmen", pentru care semna regia, va avea ultima reprezentaţie pe 19 mai, deoarece a expirat contractul de drepturi de autor pentru această piesă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici