Puya şi Anastasia au lansat piesa "Mâine e o nouă zi". Despre bani vs. familie - FOTO, VIDEO

Artistul Puya a lansat joi seară, 14 aprilie, în colaborare cu Anastasia, videoclipul piesei "Maine e o nouă zi", o melodie care a stârnit reacţii emoţionale în rândul celor care au ascultat-o. Piesa e despre bani, familie şi mirajul "sistemului" haotic în care suntem prinşi ca-n lanţuri.

4428 afișări
Imaginea articolului Puya şi Anastasia au lansat piesa "Mâine e o nouă zi". Despre bani vs. familie - FOTO, VIDEO

Puya şi Anastasia au lansat piesa "Mâine e o nouă zi". Despre bani vs. familie - FOTO, VIDEO

Acesta este cel de-al patrulea single din proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de înregistrări ce se derulează pe parcursul anului 2016, cu lansări în fiecare joi, la ora 20:00.

"Mâine e o nouă zi" este o piesă cu un mesaj greu, Puya aducând în prim plan valori universal valabile. Familie, timp, sănătate, fericire – toate acestea par să se spulbere atunci când ne lăsăm prinşi în mirajul "sistemului".

Piesa este o producţie DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia), cei cu care artiştii Scandalos Music au mai colaborat şi în anii trecuţi pentru "Cutremur în inima mea" şi "Poză de album", semnate Mellina şi Vescan.

Puya şi Anastasia vor cânta împreună pe scenele în aer liber, în cadrul turneului "Noi să fim sănătoşi 2016", alături de Vescan, Ester, Dj Amy şi Dj Wicked.

"«Mâine e o nouă» e o piesă care te pune pe gânduri... De multe ori lucrurile simple te fac fericit şi, din păcate, suntem prea ocupaţi să le mai vedem. Am uitat sau nu mai avem timp să ne bucurăm de familie, de zâmbetul copiilor sau de o zi cu soare", a declarat Puya.

"De câte ori «iubeşti ceea ce nu ai», de atâtea ori îţi pui singur lanţuri la picioare", zice Puya.

"Iubeşte ceea ce ai şi vei fi fericit" – este sfatul artistului.

Videoclipul publicat pe Youtube joi, 14 aprilie, la ora 20:00, a adunat până vineri peste 123 de mii de vizualizări, iar acestea cresc în continuare, având în vedere şi reacţiile puternic emoţionale stârnite de piesă în mediul online sau în rândul ascultătorilor de radio.

"Cu Puya am făcut cunoştinţă acum un an, dar îl ştiu de când eram mică şi îl vedeam la televizor. Generaţia mea a crescut cu muzica lui", a declarat Anastasia, vorbind apoi despre colaborarea dintre ei - "E uimitor cum se întâmplă lucrurile şi cum am ajuns să cântăm împreună, pe o piesă cu o aşa încărcătură emoţională. Vreau să exprim atitudine şi sinceritate în ceea ce cânt, de aceea sunt bucuroasă că sunt în gaşca asta şi lucrăm împreună în atât de multe proiecte diferite".

Puya şi Vescan sunt iniţiatorii proiectului XessionMUSICVLOG, care reuneşte mai mulţi artişti în jurul studiourilor Scandalos Music şi DOMG. Până acum au fost lansate patru piese şi vor fi urmate de altele în fiecare joi, la ora 20:00. Producţia video pentru piesele Xession este realizată de Claudiu Stan.

Puya (Dragoş Gărdescu) activează pe scena hip-hop din anul 1995. Primul album lansat a fost alături de trupa La Familia, în 1997, intitulat "Băieţi de cartier". Primul contract semnat cu o casă de producţie a fost la vârsta de 17 ani. La 19 ani lansa, împreună cu Sişu piesa "Tupeu de borfaş" care a ajuns pe primul loc în topurile de specialitate, potrivit biografiei publicate pe pagina oficială de Facebook a artistului.

Primul album solo trebuia lansat în anul 2000, dar nu s-a mai lansat deloc pentru că, deşi masterul era gata, casa de discuri nu a mai lansat materialul, deoarece apăruse pe internet cu câteva luni înainte. Albumul conţinea colaborări cu Delia Matache, Uzzi, Paula Selling sau M&G. Albumul circulă pe internet cu titlul "Pînă la capăt în felul meu".

Deşi Sişu a fost arestat, iar titulatura La Familia nu mai putea fi folosită, Puya a lansat albumul "Foame de bani" sub numele de Sişu & Puya în 2005, single-ul "Foame de bani" bucurându-se de succes chiar şi în prezent.

Puya a iniţiat în anul 2006 campania antidrog "Învaţă să alegi" care a durat două luni, timp în care artistul a ţinut seminarii în peste 30 de licee, cât şi în câteva penitenciare din ţara. În acelaşi an, artistul a joacat rolul unui taximetrist în filmul "Legături bolnăvicioase", film regizat de Tudor Giurgiu.

În anul 2008 a lansat primul album solo, "Muzică de tolăneală şi depravare". "Viaţă nouă", primul single de pe album, a ajuns pe poziţia 54 în top 100, fără nici o difuzare pe radiourile mainstream. Melodiile lui Puya îmbină cu succes stilul comercial cu textele sociale.

Albumele "Românisme 1" şi "Românisme 2" (2009-2010) au marchato schimbare în carieră artistului. Puya a avut single-uri de succes, colaborări cu Kamelia, George Hora, Alex Velea sau Connect-R, piese care au revoluţionat hip-hop-ul românesc.

În anul 2012 artistul a lansat piese "de net" care au devenit hituri mainstream, precum melodia "Nimic nu e nou", urmat de colaborarea cu Cornel Ilie de la Vunk, "Altcineva" şi single-ul Iris "O Lume Doar A Lor".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici