Radu Moraru: Victor Ciutacu se victimizează

Realizatorul de televiziune Radu Moraru a declarat, pentru MEDIAFAX, că Victor Ciutacu "se victimizează" şi că o să-i furnizeze, "seară de seară", "probele" în legătură cu afirmaţiile sale din emisiunea "Naşul", difuzată luni la B1 TV, când a spus despre "Victoraş" că ar fi "ciordit".

244 afișări
Imaginea articolului Radu Moraru: Victor Ciutacu se victimizează

Radu Moraru: Victor Ciutacu se victimizează (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Victor Ciutacu, redactorul-şef al Jurnalul Naţional, a sesizat, marţi, CNA, cu privire la Radu Moraru, care în emisiunea "Naşul", difuzată luni seară la B1 TV, a spus despre "Victoraş" că ar fi "ciordit" şi i-a precizat premierul Emil Boc că "nişte băieţi de ăştia" trebuie "arătaţi cu lanţuri".

În legătură cu afirmaţiile din emisiunea "Naşul", difuzată luni seara pe B1 TV, Radu Moraru a declarat pentru MEDIAFAX că el este "un om al nuanţelor" şi că a vorbit "la modul general".

"Poziţia mea oficială faţă de acest individ, care a compromis bruma de idee de a fi jurnalist în România, este că e ca şi cum Şerban Mihăilescu, cunoscut sub denumirea Miki Şpagă, s-ar face mâine ziarist şi ar începe să împroaşte cu noroi. El vrea să-şi facă reclamă. O să-i dau probe câte vrea, de când a fost consilier al lui Muşetescu. Se dă în spectacol, se victimizează potrivit stilului lui. Am să furnizez probele seară de seară", a spus Radu Moraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici