Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012 la Gala MEDIAFAX. Laureaţii Galei MEDIAFAX 2013

Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012 la Gala MEDIAFAX desfăşurată miercuri seară, la Ateneul Român, printre laureaţi numărându-se şi Martin Harris, Lucian Boia, Alexandru Tomescu, Dan Enescu şi echipa Let's do it Romania.

1515 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012 la Gala MEDIAFAX. Laureaţii Galei MEDIAFAX 2013

Laureaţii Galei MEDIAFAX 2013

Premiile au fost acordate de către jurnalişti ai Agenţiei de presă MEDIAFAX, criteriul fiind dat chiar de logo-ul evenimentului: "Gala valorilor. A ştirilor bune".

Premiul pentru voluntariat în cauze etice şi caritabile, acordat de jurnalista Aurelia Alexa, a revenit echipei Let's do it Romania, "pentru că a reuşit să le arate românilor că mizeria publică nu e un blestem, dar nici treaba altuia".

Pentru că a făcut din diplomaţie o punte între două culturi, nu doar o funcţie de promovare a unei ţări, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti Martin Harris a primit Premiul pentru excelenţă în comunicare din partea lui Marius Frăţilă, jurnalist. Martin Harris a învăţat româna nu doar pentru a discuta cu oficialii noştri, ci si pentru a recita "Mioriţa" sau "Revedere" românilor obişnuiţi.

Elvira Gheorghiţă, senior reporter al Agenţiei de presă MEDIAFAX, a fost cea care i-a decernat medicului Dan Enescu, managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu", Premiul pentru transformarea profesiei intr-o religie, pentru că performanţa lui a reuşit să îndrepte şi greşelile altora şi deficienţele sistemului.

Premiul pentru antreprenoriat, acordat de jurnalistul Andi Manciu, a revenit fraţilor Pavăl, pentru că au construit, cu energie şi curaj, compania Dedeman, primul brand de retail românesc care arată şi se comporta în piaţă ca o multinaţională.

Violonistul Alexandru Tomescu a primit Premiul pentru promovarea spiritului şi culturii române din partea jurnalistei Cristina Cuncea, pentru că face imagine României.

Jurnalista Lucia Efrim, redactor-şef adjunct al Agenţiei de presă MEDIAFAX, i-a acordat Premiul pentru exprimare liberă istoricului Lucian Boia, pentru că în 2012 nu le-a spus românilor ce voiau să audă despre ei, ci doar ceea ce a crezut şi crede.

Pentru că a reuşit, împreună cu colegii români şi francezi, să proiecteze maşini pe care le cumpără clienţi în zeci de alte ţări şi pentru că e parte a unui proiect care a re-inventat, cu aromă locală şi talent global, industria românească de maşini, Premiul pentru competenţă dovedită a revenit lui Petru-Sorin Buşe, director Renault Tehologie România. În 2012 au fost lansate noile modele Logan şi Sandero. Cel care a acordat premiul a fost jurnalistul MEDIAFAX Ovidiu Tempea.

Jurnalistul Liviu Dădăcuş a acordat Premiul pentru forţarea limitelor echipei de la Măgurele care a adus în România cel mai puternic laser din lume. Florin Buzatu, Andrei Dorobanţu, Nicolae Victor Zamfir, Marius Enăchescu şi Adrian Curaj sunt parte a unui proiect care în 2012 a atras nu doar fonduri europene, ci şi tehnologie de ultimă oră în România şi au reuşit să valorifice aici talentul şi ştiinţa fizicienilor români.

Dan C. Mihăilescu, cel care a reuşit să ne facă să redescoperim cărţile şi plăcerea lecturii folosind pentru asta un instrument cu totul şi cu totul neaşteptat: televizorul, a primit Premiul pentru educaţie din partea jurnalistului MEDIAFAX Cristian Fierbinţeanu.

Premiul Omul anului 2012, pentru construirea legendei prin performanţă, a revenit lui Raed Arafat, pentru că a transformat grija pentru omul aflat în cea mai grea cumpănă a vieţii lui într-o meserie în care azi avem mii de angajaţi. Raed Arafat este şi cel care în 2012 a făcut ca oamenii să iasă în stradă pentru a-l susţine. Premiul a fost acordat de Cristian Dimitriu, director editorial al MEDIAFAX Group.

Gala Mediafax 2013 a fost organizată cu sprijinul Romtelecom, EON, Asirom, Alpha Bank, Kinstellar, Bancpost, Cosmote, Sanofi, Azomureş, Ţiriac Auto, City Insurance, JTI, Immofinanz Group, Bergenbier, Nissa şi Trends by Adina Buzatu.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania face în prezent parte din cel mai mare grup media din România, Mediafax Group, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, rapoarte de piaţă, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Mediafax Group este o companie construită în jurul conţinutului şi reuneşte cele mai multe branduri-lideri de piaţă din presa românească. Brandurile Mediafax Group sunt: Business: Ziarul Financiar, www.zf.ro; BUSINESS Magazin, www.businessmagazin.ro; SPORT&SPECIAL INTEREST: ProSport, www.prosport.ro, www.liga2.ro, PROMotor, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro; GENERAL: Mediafax Mass-Media News, www.mediafax.ro, www.gandul.info; Mediafax Foto, Mediafax Monitorizare, Mediafax Mobile; WOMEN&ENTERTAINMENT: PRO TV Magazin, www.protvmazin.ro, Ce se întâmplă, doctore?, www.csid.ro, The One, www.onemagazine.ro, www.apropo.ro, www.showbiz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici