Ramon Cotizo, Cetin Rasit şi Adi Atinge formează noua echipă de DJ la Music FM

Ramon Cotizo, Cetin Rasit şi Adi Atinge formează noua echipă de DJ la Music FM, cel mai nou radio din portofoliul ProFM, care va fi lansat pe 1 februarie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

466 afișări
Imaginea articolului Ramon Cotizo, Cetin Rasit şi Adi Atinge formează noua echipă de DJ la Music FM

Ramon Cotizo, Cetin Rasit şi Adi Atinge formează noua echipă de DJ la Music FM (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Ramon Cotizo va fi primul DJ care va inaugura cel mai nou post de radio din portofoliul ProFM: Music FM. Pe 1 februarie, de la ora 08.00 la ora 12.00, pe frecvenţa 103.8 FM în Bucureşti ascultătorii Music FM vor auzi prima intervenţie a lui Ramon Cotizo, unul dintre cei mai vechi oameni de radio din România.

Cu o experienţă de 19 ani, DJ-ul lansează cel de-al treilea post din cariera sa şi ocupă pentru a patra oară funcţia de director de programe. El a început să lucreze în domeniu în 1992, la Radio Costineşti, în 1994 s-a angajat la Radio Contact din Constanţa, iar în 2000 s-a mutat în Capitală.

"Revelionul din 1999 spre 2000 a fost unul cu o vreme îngrozitoare. Era un adevărat crivăţ... Şi mă uitam la Pro TV cum se distrează oamenii în Bucureşti şi mi-am zis «locul meu e în piaţă». Aşa m-am mutat în Piaţa Iancului, la Pro FM", glumeşte Ramon.

Cât despre noul post pe care îl ocupă şi despre profilul muzical al radioului, Ramon spune: "Pe 103.8 FM se vor auzi numai piese care au fost numărul 1 începând cu anii '70 şi până în prezent. Practic vor fi cei mai buni artişti incluşi într-un playlist, la care am lucrat timp de două luni şi jumătate".

Şi pentru că la Music FM se pune accent în primul rând pe muzică şi mai puţin pe intervenţiile prezentatorilor sau pe informaţii de tot felul, lista DJ-ilor de la noul post de radio mai cuprinde, în acest moment, doar încă două nume: Cetin Rasit şi Adrian Atinge.

Coleg cu Ramon din 1993, de la Radio Costineşti, Cetin dezvăluie cum au început să lucreze împreună. "Eu aveam reviste turceşti cu profil muzical şi scriam de acolo texte cu biografii ale artiştilor, pe care Ramon le citea apoi pe post". Drumurile lor s-au despărţit după un an, când Cetin s-a angajat la ProFM Costineşti, unde a lucrat timp de şapte ani, în fiecare vară, până în 2001 când s-a mutat la ProFM Constanţa, cu acelaşi tip de job, în perioada vacanţei de vară. Din 1999 şi până în 2003 el a urmat cursurile Şcolii Superioare de Jurnalism şi în perioada studenţiei a lucrat şi la Mediafax, la monitorizări.

În 2004 decide să rămână definitiv în Capitală şi se angajează la ProFM. În 2007 devine director de programe ProFM Dance, iar din 2008 Talent & Artist Manager la MTV. "Acum 18 ani făceam biografii ale lui Sting, U2, Brian Adams, Pet Shop Boys pentru Ramon. Şi în prezent, la Music FM, lucrez tot cu Ramon şi tot cu aceiaşi artişti. Uite cum închidem cercul şi sărbătorim şi majoratul de când noi doi ne ştim şi, oarecum cu pauze, lucrăm împreună", spune Cetin, care va putea fi ascultat de luni până vineri, de la 14.00 la 18.00.

Celor doi constănţeni, la Music FM li se alătură un severinean, Adrian Atinge. El a descoperit radioul în anul 1999, când a dat un interviu pentru lansarea de atunci a RadioSUD Severin. În 2001 se mută la RadioSUD Craiova, unde pe lângă emisiunile de linie ale postului intră în producţie, apasă butoanele până începe să facă reclame şi semnale audio pentru post. Tot atunci semnează contracte cu agenţii de publicitate din Bucureşti, pentru realizarea unor spoturi, şi în anul 2004 se mută în Capitală, la Radio InfoPro. Pe lângă producţie de radio, din anul 2006, vocea lui Adrian poate fi auzită şi la Ştirile ProTV, în materialele difuzate dimineaţa.

"Acum mă alătur colegilor mei Ramon şi Cetin la Music FM, sau mai bine zis îi completez în weekend când voi pune muzică bună şi mai povestesc ascultătorilor una alta despre artiştii pe care îi vor auzi pe 103.8 FM", spune Adrian Atinge, care va fi prezent la Music FM în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 9.00 la 13.00.

Portofoliul ProFM se măreşte, de la 1 februarie, cu încă un post de radio, Music FM, dedicat în exclusivitate iubitorilor de hituri lansate în ultimii 30 de ani şi care va emite pe frecvenţa 103,8 FM. Sub sloganul "Just Music", Music FM va aduce ascultătorilor săi, reprezentaţi în principal de targetul alcătuit din femei şi bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, muzică bună, neîntreruptă de numeroase buletine de ştiri şi informaţii de tot felul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici