Rapperul 50 Cent a pierdut apelul în procesul împotriva foştilor avocaţi

Un judecător federal din New Haven, Connecticut a dat dreptate primei instanţe care a respins procesul de 32 de milioane de dolari intentat de rapperul Curtis „50 Cent” Jackson împotriva fostei sale firme de avocatură, potrivit Reuters.

423 afișări
Imaginea articolului Rapperul 50 Cent a pierdut apelul în procesul împotriva foştilor avocaţi

Rapperul 50 Cent a pierdut apelul în procesul împotriva foştilor avocaţi

Judecătoarea districtuală americană Vanessa Bryant a respins plângerile lui Jackson pentru malpraxis juridic împotriva firmei de avocatură americane Reed Smith şi a fostului său partener Peter Raymond.

Jackson susţinuse că Reed Smith a urmărit o strategie juridică „neinformată” în perioada premergătoare procesului care a dus la pronunţarea unei sentinţe de 7 milioane de dolari împotriva sa şi că a avut un conflict de interese, deoarece un alt avocat al lui Jackson l-a reprezentat şi pe rapperul Rick Ross, un potenţial martor în proces. Ross nu a depus niciodată mărturie.

Jackson nu a spus cum a fost împărţită loialitatea avocaţilor săi sau cum conflictul a dus la pierderea procesului, a declarat judecătorul.

„Fără mai mult, instanţa nu poate concluziona că conflictul de interese a influenţat strategia de descoperire a avocatului sau că acest conflict l-a făcut pe Jackson să piardă la proces”, a spus Bryant.

Firma l-a reprezentat pe Jackson după ce acesta a fost dat în judecată de o femeie pentru că acesta a postat pe site-ul propriu de internet o înregistrare în care aceasta apare în timpul unei partide de sex. Înregistrarea a fost postată ca parte a unei dispute cu Ross. Jackson a renunţat la Reed Smith ca avocat al său în martie 2015. Patru luni mai târziu, el a pierdut la proces şi a fost obligat să plătească daune de 7 milioane de dolari.

Jackson a cerut falimentul în Connecticut la trei zile după verdictul din 2015. În timpul procedurii de faliment, Reed Smith a depus o cerere prin care solicita mai mult de 609.000 de dolari pentru onorariile de avocat presupuse a fi neplătite.

Jackson a replicat cu pretenţiile sale de malpraxis juridic, solicitând 7 milioane de dolari în daune reale şi 25 de milioane de dolari în daune punitive. Judecătoarea americană de faliment Ann Nevins a respins pretenţiile lui Jackson prin deciziile din martie 2019 şi iunie 2021.

Nevins a redus cererea de onorarii a Reed Smith la 429.000 de dolari în luna mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rapper,
avocat,
proces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici