Reţeaua socială Facebook are peste 350 de milioane de utilizatori

Reţeaua de socializare Facebook a depăşit 350 de milioane de abonaţi, la nivel global, anunţând cu această ocazie că sistemul prin care utilizatorii îşi pot proteja datele personale va fi îmbunătăţit, potrivit unui articol publicat de Mark Zuckerberg, fondatorului site-ului, pe blogul companiei.

20 afișări
Imaginea articolului Reţeaua socială Facebook are peste 350 de milioane de utilizatori

Reţeaua socială Facebook are peste 350 de milioane de utilizatori

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, a mai anunţat o serie de schimbări în domeniul protecţiei informaţiilor, începând cu renunţarea la reţelele regionale.

"Am muncit mult să construim sisteme de control care să fie utile pentru voi, dar ştim, de asemenea, că nevoile fiecăruia sunt diferite.Vă vom sugera anumite setări în funcţie de actualul vostru nivel de protejare a datelor, dar cel mai bun mod de a şti care sunt setările de care aveţi nevoie este de a verifica voi înşivă toate opţiunile şi de a vă personaliza pagina", mai scrie el în acelaşi articol.

"În prezent, avem reţele pentru ţări întregi, cum ar fi India şi China. De când Facebook s-a extins, unele dintre aceste reţele regionale au ajuns să aibe milioane de membri şi am ajuns la concluzia că acest fapt nu favorizează utilizatorii individual, sub aspectul controlul informaţiilor personale. Planul nostru este de a renunţa complet la reţele regionale şi de a crea un model mai simplu prin care utilizatorii să poată seta cine poate să aibă acces la un anumit conţinut", se arată în acelaşi articol.

În plus, Facebook se pregăteşte să introducă noi elemente de design pe pagina principală, la doar câteva luni după ce a operat câteva schimbări de structură, care au generat mai mult de un milion de plângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici