Revista Plai cu Boi reapare pe piaţă în aprilie

Revista Plai cu Boi va reapărea pe piaţă începând cu luna aprilie, într-o formă relansată, a declarat pentru MEDIAFAX Mircea Dinescu, directorul revistei.

3449 afișări
Imaginea articolului Revista Plai cu Boi reapare pe piaţă în aprilie

Revista Plai cu Boi reapare pe piaţă în aprilie

"Deocamdată, mai aducem modificări. O să fie un format refăcut, lărgit", a subliniat Mircea Dinescu. De asemenea, el a precizat că vor exista modificări atât la nivel de design şi layout, cât şi la nivel editorial.

În ceea ce priveşte echipa editorială, Dinescu a precizat că aceasta va fi mai mare, funcţia de redactor-şef urmând să fie ocupată de Gabi Georgescu.

Dinescu a precizat că de activităţile de editare şi distribuţie se va ocupa o firmă de-a lui, neprecizând, însă, numele acesteia. Plai cu Boi era, iniţial, în portofoliul Satiricon, care a fost integrat în Adevărul Holding. "Eu nu mai am nicio treabă cu Adevărul Holding", a menţionat Dinescu.

Revista Plai cu Boi a fost lansată în toamna anului 2000, sub egida editurii Seara, ca o revistă de satiră politică, în care au semnat, printre alţii, Adrei Pleşu, Tudor Vasiliu, Horia Roman Patapievici, Alexandru Paleologu şi Cristina Ţopescu. În noiembrie 2003, Plai cu Boi s-a relansat, pentru ca, ulterior, să dispară de pe piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici