Revista Vogue o susţine la alegerile prezidenţiale din SUA pe Hillary Clinton, căreia i-a acordat de-a lungul timpului şase ediţii

Revista Vogue o susţine pe Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din SUA care vor avea loc pe 8 noiembrie, când americanii se vor prezenta la urne, iar candidata Partidului Democrat se va confrunta cu rivalul său de la Partidul Republican, Donald Trump, informează BBC.

519 afișări
Imaginea articolului Revista Vogue o susţine la alegerile prezidenţiale din SUA pe Hillary Clinton, căreia i-a acordat de-a lungul timpului şase ediţii

Revista Vogue o susţine pe Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din SUA, căreia i-a acordat de-a lungul timpului şase ediţii

Într-un editorial, revista de modă precizează: "Voge nu are vreo istorie a susţinerilor politice. Ţinând cont de miza profundă a acestor alegeri, şi a deciziei istorice care va fi făcută, credem că acest lucru trebuie să se schimbe."

Articolul reaminteşte cititorilor că revista i-a acordat lui Hillary Clinton şase numere. Vogue, care este condusă de editorul-şef Anna Wintour încă din 1988, a precizat că Hillary Clinton "cunoaşte provocările cu care se confruntă femeile de carieră".

"Înţelegem faptul că Clinton nu a fost tot timpul candidatul perfect, dar inteligenţa sa şi exprienţa sa considerabilă se reflectă în politicile şi luările sale de poziţie care sunt clare, juste şi pline de speranţă.", se mai arată în respectivul editorial.

Nu în ultimul rând, revista a criticat "haosul şi imprevizibilul şi uneori spectacolul grotesc al acestei campanii electorale".

Articolul complet din Vogue poate fi citit AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici