Romane poliţiste despre tranziţia românească şi despre Rîmaru, traduse în limba engleză

Romanea poliţiste româneşti despre perioada tranziţiei, dar şi despre Rîmaru, primul criminal în serie din România modernă, au fost traduse la Profusion - o nouă editură care publică volume în limba engleză, informează un comunicat.

348 afișări
Imaginea articolului Romane poliţiste despre tranziţia românească şi despre Rîmaru, traduse în limba engleză

Romane poliţiste despre tranziţia românească şi despre Rîmaru, traduse în limba engleză (Imagine: www.profusion.org.uk)

Profusion Publishers prezintă o serie de romane semnate autori autohtoni, având intenţia de a crea o hartă coerentă a vieţii sociale politice şi culturale din Europa.

"Attack in the Library" de George Arion este unul dintre romanele-cult scrise în tradiţia "noir" în anii '80. "Kill the General" de Bogdan Hrib este un thriller care duce cititorul prin ultimele decade ale istoriei României.

"Anatomical Clues" de Oana Stoica-Mujea prezintă o eroină care porneşte la luptă contra răufăcătorilor şi care este unică nu doar în literatura română, ci, probabil şi în literatura modernă de gen.

"Rimaru - Butcher of Bucharest", de Mike Phillips şi Stejărel Olaru, prezintă crimele comise de Ion Râmaru în 1970 şi 1971, după cercetarea arhivelor care, anterior au fost inaccesibile.

Cărţile pot fi cumpărate online de pe www.profusion.org.uk, Amazon.co.uk şi Waterstones.com. Volumele sunt disponibile şi sub formă de e-book.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici