România - invitat de onoare la Festivalul de Film de la Torino

România este invitat de onoare, alături de Lituania, la cea de-a cincea ediţie a Festivalului de Film de la Torino, din perioada 23 noiembrie-1 decembrie, potrivit site-ului www.giornateuropee.eu.

1 afișare
Imaginea articolului România - invitat de onoare la Festivalul de Film de la Torino

România - invitat de onoare la Festivalul de Film de la Torino

Festivalul de Film de la Torino a avut, anul trecut, drept oaspeţi de onoare, Croaţia şi Slovenia, italienii făcând o tradiţie din a dedica festivalul ţărilor intrate recent în Uniunea Europeană.

Potrivit sursei citate, în luna noiembrie, vor avea loc, la Torino, o serie de conferinţe despre situaţia cinematografiei din cele două ţări, organizatorii preconizând să difuzeze cele mai bune creaţii cinematografice din cele două ţări, însă programul Festivalului nu a fost stabilit.

Festivalul de Film de la Torino se adresează producţiilor independente internaţionale. Ediţia de anul acesta este prezentată de regizorul italian Nanni Moretti.

În cadrul Festivalului de la Torino, în perioada 22-25 octombrie vor avea loc şi seminariile organizate în cadrul "The European Cinema and Audiovisual Days", proiect realizat de Comisia Europeană, care care drept scop educarea în domeniul audiovizualului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici