România liberă a semnat un parteneriat cu International Herald Tribune

Cotidianul România liberă va avea, începând cu 1 septembrie, săptămânal, o pagină de fashion, ca urmare a unui parteneriat semnat cu International Herald Tribune, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marilena Mantu, directorul companiei care editează ziarul.

56 afișări
Imaginea articolului România liberă a semnat un parteneriat cu International Herald Tribune

România liberă a semnat un parteneriat cu International Herald Tribune

"Am semnat un parteneriat cu International Herald Tribune începând cu 1 septembrie. Vom avea o pagină de fashion internaţional în fiecare marţi, semnată de Suzy Menkes (criticul de modă al International Herald Tribune, n.r.). Va apărea săptămânal, în fiecare marţi, pe ultima pagină din ziar", a spus Mantu.

La începutul anului 2009, România liberă a semnat un parteneriat pe trei ani cu publicaţia americană The New York Times pentru distribuţia suplimentelor International Weekly şi Book Review.

Cotidianul România liberă este editat de societatea "R".

Cotidianele International Herald Tribune şi The New York Times sunt editate de The New York Times Company, grup media care deţine, printre altele, The Boston Globe, 16 alte cotidiane şi peste 50 de site-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici