România liberă renunţă temporar la ediţia de sâmbătă a ziarului

Cotidianul România liberă renunţă la ediţia de sâmbătă, începând cu această săptămână, decizia fiind luată din cauza scăderii vânzărilor de publicitate, urmând să fie analizată redeschiderea acesteia în viitor, a declarat pentru MEDIAFAX Marilena Mantu, directorul companiei care editează ziarul.

29 afișări
Imaginea articolului România liberă renunţă temporar la ediţia de sâmbătă a ziarului

România liberă renunţă temporar la ediţia de sâmbătă a ziarului

"Vom renunţa temporar la ediţia de sâmbătă a ziarului, începând cu 1 iulie, adică de la sfârşitul săptămânii", a precizat Mantu, director al societăţii "R".

Totodată, aceasta a spus că decizia a fost luată din cauza vânzărilor de publicitate "foarte proaste" şi a scăderii vânzărilor la ediţia de sâmbătă.

"Vom face o analiză a pieţei când facem buget pentru anul următor şi vom lua atunci în considerare redeschiderea ediţiei", a mai spus Mantu.

Pe de altă parte, la începutul lunii aprilie, România liberă a concediat mai mulţi angajaţi.

Surse din cadrul redacţiei declarau, la acea dată, că acesta este cel de-al treilea val de restructurări de la România liberă, după cele din 2007 şi 2008, în urma cărora echipa ziarului s-a redus de la aproximativ 100 de persoane la 55.

Cotidianul România liberă este editat de societatea "R", parte a trustului Medien Holding, deţinut de familia Adamescu (50%) şi grupul german WAZ (50%).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici