"România, te iubesc!" a fost lider absolut de audienţă şi pe parcursul acestui sezon

"România, te iubesc! " a fost lider absolut de audienţă şi pe parcursul acestui sezon, telespectatorii demonstrând încă o dată că apreciază anchetele spectaculoase, realizate de corespondenţii Ştirilor Pro TV.

90 afișări
Imaginea articolului "România, te iubesc!" a fost lider absolut de audienţă şi pe parcursul acestui sezon

"România, te iubesc!" a fost lider absolut de audienţă şi pe parcursul acestui sezon

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii "România, te iubesc!" a obţinut pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, un leadership de 100%, fapt care înseamnă că nu a existat nici măcar o ediţie care să nu fie fruntaşă în topul audienţelor, informează Pro TV.

Tot pe publicul comercial din mediul urban, Pro TV a fost lider de audienţă de fiecare dată când a fost difuzată emisiunea de anchete jurnalistice şi a înregistrat, în medie, un rating de 4,8 puncte şi 16,3% din cota de piaţă.

Nici pe publicul din mediul urban Pro TV nu a avut rival, iar întregul sezon a obţinut, în medie, 4,8 puncte de rating şi 12,5 procente din cota de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici