ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă: Emisiunea a fost urmărită vineri de peste 4,5 milioane de telespectatori

Pro TV a fost lider de audienţă vineri seară, cu ultima semifinală a emisiunii "Românii au talent", peste 4 milioane şi jumătate de români urmărind programul în minutul de aur, 22.09, informează televiziunea.

1104 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă: Emisiunea a fost urmărită vineri de peste 4,5 milioane de telespectatori

ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă: Emisiunea a fost urmărită vineri de peste 4,5 milioane de telespectatori

În ultima semifinală a celui de-al doilea sezon al emisiunii "Românii au talent", când s-au ocupat ultimele trei locuri libere pentru marea finala din 11 mai, cifrele de audienţă înregistrate de Pro TV au fost pe măsură. Aşa cum s-a întâmplat încă de la debutul emisiunii, Pro TV nu a avut rival pe niciun segment de public, fiind liderul incontestabil al serilor de vineri.

Cea de-a cincea semifinală a celui de-al doilea sezon al emisiunii "Românii au talent" a reuşit în mintutul de aur, de la 22.27, să înregistreze pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 26,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 52,1%, iar în minutul de aur de la 22.09 să adune în faţa micilor ecrane peste 4 milioane şi jumătate de români.

Audienţele medii înregistrate pe toată durata emisiunii (20.30 - 00.33) de Pro TV pe publicul comercial din mediul urban au fost de 17,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 45,2%, în timp ce Antena 1 obţinea doar 2,7 puncte de rating şi 6,9% cotă de piaţă.

Şi pe întregul public din mediul urban, emisiunea "Românii au talent" nu a avut concurent, înregistrând 16,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 40%, fiind urmărită pe tot parcursul emisiunii de aproape 2 milioane de telespectatori, în timp ce Antena 1 obţinea doar 2,2 puncte de rating şi 5,3% cotă de piaţă.

La nivelul întregii populaţii a României, Pro TV înregistra pe toată durata emisiunii o audienţă medie de 15,9 puncte de rating şi 39,3% cota de piaţă, emisiunea fiind urmărita pe tot parcursul ei de peste 3 milioane de telespectatori, în top urmând TVR, cu 3 puncte de rating şi 7,5% cota de piaţă, şi Antena 1, cu 2,3 puncte de rating şi 5,7% cota de piaţă.

Vineri, au fost ocupate ultimele trei locuri libere din finala "Românii au talent". No Limit, Mihai Petraiche şi Cristian Leana se alătură celor 12 finalişti aleşi în cele patru semifinale difuzate anterior - Radu Ionescu, Oana Lianu, Lil Motion, X-treme Brothers, Loredana şi Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe "Krem" Razvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu şi BarSession.

Aceştia vor pregăti pentru marea finala din 11 mai 15 momente spectaculoase, cu care îşi propun să câştige marele premiu de 120.000 de euro, dar şi titlul de cel mai talentat român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici