ROMÂNII AU TALENT: Peste 70% cotă de piaţă în minutul de aur al emisiunii, vineri seara, la Pro TV

Încă de la debut, emisiunea "Românii au talent" a înregistrat cifre de audienţă uluitoate. Ce-a de-a şasea ediţie a celui de-al doilea sezon a reuşit în mintutul de aur de la 22.32 să atingă pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani 33,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă incredibilă de 70,7 procente. În minutul de la 21.42, emisiunea aduna în faţa televizoarelor aproape 6 milioane de telespectatori.

411 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Peste 70% cotă de piaţă în minutul de aur al emisiunii, vineri seara, la Pro TV

ROMÂNII AU TALENT: Peste 70% cotă de piaţă în minutul de aur al emisiunii, vineri seara, la Pro TV

La fel de impresionante sunt şi audienţele medii înregistrate pe toată durata emisiunii. Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Pro TV obţinea o audienţă medie de 24,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 50,4%, în timp ce Antena 1 obţinea de aproape 6 ori mai puţin decât Pro TV, adică doar 4,3 puncte de rating şi 8,9% cota de piaţă.

La nivelul întregii populaţii a României, Pro TV înregistra pe toată durata emisiunii (20.29-22.46) o audienţă medie de 24,1 puncte de rating şi 45,2% cota de piaţă, emisiunea fiind urmărită pe tot parcursul ei de peste 4 milioane şi jumătate de telespectatori. În tot acest timp, Antena 1 înregistra o audienţă de 4,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 7,7%.

Şi pe întreg publicul din mediul urban, emisiunea "Românii au talent" nu a avut concurent, înregistrând 23 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 44,3%, fiind urmărită pe tot parcursul emisiunii de aproape 2 milioane şi jumătate de telespectatori, în timp ce Antena 1 obţinea doar 4,1 puncte de rating şi 8% cotă de piaţă.

Dans, comedie şi magie în cea de-a şasea ediţie "Românii au talent"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici