ROMÂNII AU TALENT: Prima ediţie din noul sezon a fost urmărită de aproape 6 milioane de telespectatori

Prima ediţie din noul sezon "Românii au talent", difuzată vineri seară la Pro TV, a înregistrat în minutul de aur aproape 6 milioane de telespectatori şi a spulberat concurenţa, la nivelul tuturor categoriilor de public, potrivit unui comunicat al postului TV.

1033 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Prima ediţie din noul sezon a fost urmărită de aproape 6 milioane de telespectatori

ROMÂNII AU TALENT: Prima ediţie din noul sezon a fost urmărită de aproape 6 milioane de telespectatori

Telespectatorilor le-a fost foarte dor de "Românii au talent", emisiunea care a revoluţionat divertismentul şi au aşteptat cu sufletul la gură un nou sezon. Dovadă în acest sens stau cei aproape 6 milioane de telespectatori din întreaga Românie care erau în minutul de aur al emisiunii de la 22.26 cu ochii pe Pro TV. În acel moment, Pro TV înregistra la nivelul întregii ţări un vîrf de audienţă de 30,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 58,5%.

Emisiunea a spulberat concurenţa, la nivelul tuturor categoriilor de public. La nivelul întregii populaţii a României, Pro TV înregistra pe toată durată emisiunii (20.30 - 22.45) o audienţă medie de 23,7 puncte de rating şi 42,9% cotă de piaţă, emisiunea fiind urmărită pe tot parcursul ei de peste 4 milioane şi jumătate de telespectatori. În tot acest timp, Antena 1 înregistra o audienţă de 6,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 11,8%.

Pe publicul comercial - din mediul urban cu vîrste cuprinse între 18 - 49 de ani - Pro TV a înregistrat o audienţă medie de 21,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 45,6%, în timp ce Antena 1 obţinea de 3 ori mai puţin, 6 puncte de rating şi 12,7% cotă de piaţă. Şi pe întreg publicul din mediul urban, emisiunea "Românii au talent" nu a avut concurent, înregistrînd 21,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 41%, în timp ce Antena 1 obţinea 6,1 puncte de rating şi 11,5% cotă de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici