Românii au un motiv în plus să meargă la munte. Unde va fi primul concert jazz după pandemie

  • În vară va avea loc primul festival de Jazz după pandemie.
  • Acesta va avea loc pe data de 2-4 iulie în Peştera Ialomiţei.
  • The Jazz Cave Festival îşi aşteaptă spectatorii cu o serie de filme, concerte, jam session-uri.
  • Organizatorul este Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România.
  • La festival vor participa cei mai buni artişti de jazz din ţară şi din afară.
420 afișări
Imaginea articolului Românii au un motiv în plus să meargă la munte. Unde va fi primul concert jazz după pandemie

Românii au un motiv în plus să meargă la munte. Unde va fi primul concert jazz după pandemie

Urmează The Jazz Cave Festival. Evenimentul va avea loc în Peştera Ialomiţei din Masivul Bucegi între 2-4 iulie. 
 
Peste 50 de artişti vor participa la prima ediţie The Jazz Cave Festival. Achiziţionarea din timp a biletelor sub formă de abonament sau individual este o alegere bună
pentru că participarea la festival este una limitată.
 
Sebastian Burneci este unul dintre artiştii de jazz ce va urca pe scena de la The Jazz Cave Festival. Chiar dacă şi-a continuat activitatea pe timpul pandemiei, recunoaşte că i-a lipsit foarte mult conexiunea cu publicul.
 
„Aştept cu bucurie să mă pot adresa unor oameni pe care să îi privesc în ochi, nu doar să sper că cineva la capătul celălalt urmăreşte pe facebook sau pe youtube”, a spus Sebastian Burneci, trompetist şi solist Bucharest Jazz Orchestra.
 
Organizatorii spun că după o lungă perioadă lipsită de concerte live, publicul va avea parte de o experienţă acustică aparte întinsă pe trei zile. Programul va fi însoţit de proiecţii de film, videomapping, expoziţii de istorie şi artă contemporană, dar şi acţiuni de responsabilitate socială pentru promovarea turismului sustenabil.
 
Iată ce zice şi organizatorul festivalului de Jazz de la Peştera Ialomiţei.
 
„Datorită programului de vizitare a peşterii care se închide la ora 18:00 vara, am făcut astfel încât să fie un număr de 4 concerte pe zi”, a declarat Sebastian Gheorghiu, organizator.
 
Preţul unui bilet include vizitarea Peşterii Ialomiţei şi un pahar de vin, din partea casei.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici