GALERIE FOTO&VIDEO  Românii s-au înghesuit la primul concert Zdob şi Zdub de după Eurovision. Trupa moldoveană n-a cântat „Trenuleţul”

Trupa basarabeană Zdob şi Zdub, care a cucerit inimile publicului la concursul Eurovision, şi-a făcut aparţia duminică seară, la Grădina Urbană din Herăstrău.

1247 afișări
Imaginea articolului Românii s-au înghesuit la primul concert Zdob şi Zdub de după Eurovision. Trupa moldoveană n-a cântat „Trenuleţul”

Românii s-au înghesuit la primul concert Zdob şi Zdub de după Eurovision. Trupa moldoveană n-a cântat „Trenuleţul”

Formaţia Zdob şi Zdub a susţinut aseară, în Herăstrău, primul concert în România de după Eurovision.

La această apariţie pe tărâm românesc, trupa basarabeană a fost primită cu simpatie, mai ales după ce melodia „Trenuleţul” i-a unit pe ritmuri dansante pe români şi pe moldoveni.

La finalul recitalului de o oră, Roman Iagupov, solistul vocal al formaţiei, i-a anunţat pe cei veniţi că trupa nu va cânta „Trenuţelul”, lăsând să ruleze o înregistrare a melodiei.

„Vom susţine împreună cu fraţii Advahod un concert în România”, le-a promis Roman fanilor. De altfel, fraţii Advahod (vioară şi acordeon) nu au însoţit trupa Zdob şi Zdub la acest concert.

Evenimentul a început la ora 20.00, dar cozi la intrare s-au format încă înainte de la ora 19.00 (stabilită de organizatori pentru controlul biletelor de intrare), oamenii sperând să poată asculta „live” melodia care a făcut senzaţie la concursul de la Torino.

Organizatorii, care au dislocat un număr impresionat de forţe de ordine, au estimat că la concert au venit 1.500 de spectatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici