Romanul "Diavolul se îmbracă de la Prada" va avea o continuare, ce va fi lansată în 2013

Romanul "Diavolul se îmbracă de la Prada" va avea o continuare, care va fi lansată în 2013, a anunţat scriitoarea Lauren Weisberger.

264 afișări
Imaginea articolului Romanul "Diavolul se îmbracă de la Prada" va avea o continuare, ce va fi lansată în 2013

Meryl Streep, una dintre actriţele din "Diavolul poartă Prada" (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Noul volum al romancierei Lauren Weisberger, intitulat "Revenge Wears Prada: The Devil Returns", va continua să prezinte aventurile personajului Andy Sachs, la opt ani după întâmplările din romanul iniţial, informează BBC.

Andy Sachs, devenită între timp editorul unei reviste pentru mirese, se va reîntâlni cu fosta ei şefă Miranda Priestly, editorul unei renumite reviste de modă. În noul volum apare şi fosta ei rivală, Emily, care îi este colegă la publicaţia The Plunge şi a devenit între timp cea mai bună prietenă a ei.

Cartea va fi publicată de editura HarperCollins şi va fi lansată în Marea Britanie în aprilie 2013.

Romanul "Diavolul se îmbracă de la Prada" s-a bucurat de un succes impresionant când a fost lansat în 2003 şi a fost inclus pe lista de bestseller-uri editată de New York Times.

Cartea a fost adaptată într-un film produs la Hollywood, cu Anne Hathaway în rolul tinerei jurnaliste Andy Sachs, şi a obţinut încasări de peste 300 de milioane de dolari pe plan mondial. Meryl Streep a fost nominalizată la Oscar pentru rolul ei din acest film, Miranda Priestly, considerat o versiune fictivă a celebrei Anna Wintour, editorul-şef al revistei Vogue, pentru care scriitoarea Lauren Weisberger a lucrat în tinereţe ca asistentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici