Sabin Orcan: Adevărul de seară va apărea într-o formulă nouă

Ziarul Adevărul de seară va apărea într-o formulă nouă, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sabin Orcan, redactor-şef al publicaţiei, care a mai precizat că redacţiile din ţară ale titlului nu vor fi restructurate, ci vor angaja mai mulţi oameni.

324 afișări
Imaginea articolului Sabin Orcan: Adevărul de seară va apărea într-o formulă nouă

Sabin Orcan: Adevărul de seară va apărea într-o formulă nouă

"Adevărul de seară nu va dispărea de la 1 iunie. Va avea un alt format pe care nu vreau să îl dezvălui acum. Redacţiile din ţară nu vor fi restructurate, ci, dimpotrivă, vom face mai multe angajări, deoarece avem multe proiecte pe web, TV, la Click", a declarat Orcan, precizând că Adevărul Holding va face publice toate detaliile acestei relansări la momentul oportun.

Pe de altă parte, Narcis Drejan, redactor-şef adjunct al Adevărul de seară, a declarat pentru MEDIAFAX că, de la 1 iunie, titlurile locale (39) vor deveni suplimente regionale ale ziarului Adevărul.

Adevărul de seară face parte din trustul Adevărul, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu. Trustul mai are în portofoliu cotidianul Adevărul, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007. Totodată, Adevărul Holding editează Forbes România şi revista Tango.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici