Saint Petersburg State Ballet on Ice prezintă "Spărgătorul de nuci", pe 21 ianuarie, la Bucureşti

Saint Petersburg State Ballet on Ice va prezenta spectacolul "Spărgătorul de nuci", de Piotr Ilici Ceaikovsky, pe 21 ianuarie 2011, la Sala Palatului din Capitală, informează un comunicat al organizatorilor, Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet.

117 afișări
Imaginea articolului Saint Petersburg State Ballet on Ice prezintă "Spărgătorul de nuci", pe 21 ianuarie, la Bucureşti

Saint Petersburg State Ballet on Ice prezintă "Spărgătorul de nuci", pe 21 ianuarie, la Bucureşti

Biletele pentru spectacol s-au pus în vânzare în reţeaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria - Băneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului şi online, pe www.vreaubilet.ro. Preţul acestora variază între 70 şi 280 de lei, în funcţie de categoria de loc.

"Spărgătorul de nuci", creat de P.I. Ceaikovsky, a avut premiera pe 6 decembrie 1892, la Teatrul Mariinski din Sankt Petersburg.

În ultimii cinci ani, această producţie a fost interpretată pe cele mai renumite scene din Statele Unite ale Americii, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda şi Malta.

Saint Petersburg State Ballet on Ice a susţinut peste 7.000 de spectacole la nivel internaţional, prezentând un amestec de forme de artă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici