Schwartzenberg: La fostul sediu Realitatea s-a dat o spargere. Documentele au fost luate cu 2 dube

Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în noaptea de duminică spre luni, din fostul sediu al postului Realitatea TV au fost luate documente şi ştampile, cu două dube cu numere de Prahova.

1005 afișări
Imaginea articolului Schwartzenberg: La fostul sediu Realitatea s-a dat o spargere. Documentele au fost luate cu 2 dube

Schwartzenberg: La fostul sediu Realitatea s-a dat o spargere. Documentele au fost luate cu 2 dube (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Răspunzând unei întrebări, Elan Schwartzenberg a spus că a aflat şi i se pare regretabil că,în noaptea de duminică spre luni, din fostul sediu al postului Realitatea TV, de la Piaţa Presei Libere, au fost luate, cu două dube, documente şi ştampile.

"Cum poţi da o spargere într-un sediu unde sunt toate televiziunile, toate ziarele (...) e (un imobil, n.r) al statului, păzit cu bodyguarzi proprii, cu stat, şi cu toate instituţiile? Poţi să dai o spargere, să pleci cu două dube cu acte şi cu ştampile... Eu, personal, care nu cred în teoria conspiraţiei şi o refuz cu desăvârşire, pot doar să spun că încep să-mi pun nişte semne de întrebare, nu am ce să mai spun", a afirmat Elan Schwartzenberg.

El nu a spus cine a fost în spatele acestei "spargeri", însă a precizat că, din informaţiile sale, dubele aveau numere de Prahova.

Pe de altă parte, Elan Schwartzenberg a spus, în acest context, că a făcut o alegere bună când a decis ca Realitatea TV să se mute şi să emită dintr-un nou sediu.

Schwartzenberg a mai spus că Realitatea Media mai are echipamente de recuperat din vechiul sediu al Realitatea TV, cel din Casa Presei, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, va avea alte echipamente în maximum două săptămâni.

Totodată, acesta a spus că îi va urmări în justiţie penal şi civil toată viaţa pe cei responsabili de situaţia în care se află Realitatea Media în acest moment.

În acest moment, în Casa Presei Libere a rămas o parte din echipa Realitatea TV, care lucrează la postul RTV, controlat de Sebastian Ghiţă, fostul manager al Realitatea Media.

Contactată de MEDIAFAX, Poliţia nu a putut deocamdată să ofere informaţii despre caz, spunând doar că poliţiştii de la Secţia 2 se află la faţa locului pentru cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici