Sebastian Stan, cu gândul la România: Actorul e mândru de „Colectiv”, declarat cel mai bun documentar al anului

  • Sebastian Stan este un actor american de origine română, cunoscut pentru rolul principal din filmul Marvel.
  • Actorul şi-a dezvoltat abilităţile actoriceşti în serialele Gossip Girls sau Once Upon A Time.
  • Actorul a avut primul rol în 2010, în filmul Black Swan, alături de actori cunoscuţi ca Robert Dawn Jr, Scarlett Jackson, Samuel L. Jackson.
222 afișări
Imaginea articolului Sebastian Stan, cu gândul la România: Actorul e mândru de „Colectiv”, declarat cel mai bun documentar al anului

Actorul româno-american Sebastian Stan îşi aminteşte din când în când de originile româneşti. Într-un Insta Story, faimosul actor s-a arătat mândru de faptul că producţia românească „Colectiv” a fost declarat cel mai bun documentar din 2020.

Sebastian Stan a publicat astfel, într-un Story pe Instagram, un articol din Indie Wire care descrie filmul „Colectiv” drept „unul din cele mai bune filme jurnalistice din toate timpurile”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici