Şerban Huidu a început să iasă din comă

Medicii austrieci au început să îi reducă treptat medicaţia pe care i-o administrau lui Şerban Huidu pentru a-l menţine în starea de comă indusă şi se aşteaptă ca luni sau marţi acesta să fie deplin conştient, tot atunci urmând să se decidă cât timp va mai rămâne în spital sau dacă va fi transferat.

59 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu a început să iasă din comă

(Imagine: Adrian Stoicoviciu/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Innsbruck a anunţat că medicii care îl îngrijesc pe Şerban Huidu au început să îl scoată din coma indusă, reducându-i treptat medicaţia care îl ţinea în această stare.

Momentan, starea lui Şerban Huidu este stabilă şi nu au apărut complicaţii, el fiind sub supraveghere la sala de Terapie Intensivă a secţiei de Neurologie a spitalului.

Echipa medicală a comunicat că se aşteaptă ca Huidu să fie deplin conştient luni sau marţi. Dacă nu apar complicaţii, medicii vor decide cât timp va mai rămâne internat Huidu sau dacă se pune problema unui transfer pentru tratament la o altă clinică.

Şerban Huidu a fost detubat, şi-a recunoscut soţia, sigur se va face bine, a spus, joi seară, Mihai Găinuşă, la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde a mers să îşi viziteze colegul, care a suferit, miercuri, un accident în Austria, pe pârtia de schi.

Realizatorul TV a fost internat în stare de comă, după cea suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii Innsbruck, în cursul zilei de miercuri. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici