Serviciul românesc de comunicaţii online Alonia a sărbătorit un an de la lansare

Serviciul de comunicaţii online Alonia, lansat de operatorul Media Sat, primul serviciu românesc de tip messenger, care asigură apeluri telefonice, apeluri de video telefonie şi trimiterea de mesaje scrise instantanee, a sărbătorit, pe 1 decembrie, un an de la lansare.

34 afișări
Imaginea articolului Serviciul românesc de comunicaţii online Alonia a sărbătorit un an de la lansare

Serviciul românesc de comunicaţii online Alonia a sărbătorit un an de la lansare

Potrivit Media Sat, după un an de existenţă, Alonia numără 70.000 de utilizatori, dintre care 3.000 utilizează serviciile PC-telefon.

Serviciul aduce săptămânal ceva nou în această comunitate online.

Site-ul serviciului de comunicaţii, www.alonia.ro, îşi schimbă înfăţişarea, oferind o interfaţă de comunicare nouă.

Alonia oferă o nouă listă de contacte în care pot fi puse şi contacte exclusiv telefonice, există posibilitatea de redirecţionare a apelurilor atunci când utilizatorul nu este online, pot fi trimise SMS-uri la cele mai bune tarife către mobile din România şi internaţional. Serviciul Alonia PC-telefon poate fi utilizat şi de pe mobile.

În plus, Media Sat anunţă o nouă serie de funcţionalităţi pentru utilizatorii serviciului. Astfel, săptămânal, tarifele sunt reduse cu 30% pentru una din destinaţiile preferate pe Alonia.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici