Sfârşitul Windows XP se apropie. Cât timp va mai păstra Microsoft sistemul de operare

Clienţii fideli ai Windows XP au fost avertizaţi de directorul de marketing al Microsoft, Stella Chernyak, că a început numărătoarea inversă până când compania nu va mai oferi servicii celor care au acest sistem de operare.

1262 afișări
Imaginea articolului Sfârşitul Windows XP se apropie. Cât timp va mai păstra Microsoft sistemul de operare

Sfârşitul Windows XP se apropie. Cât timp va mai păstra Microsoft sistemul de operare (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Doar doi ani, până la 8 aprilie 2014, Microsoft va mai oferi asistenţă pentru Windows XP. "Windows XP şi Office 2003 au fost programe minunate lansate la timpul lor, dar mediul tehnologic s-a schimbat. Tehnologia continuă să progreseze iar oamenii au alte aşteptări de la ea", a scris Stella Chernyak, informează Fox News.

Încă sunt foarte mulţi utilizatori care folosesc Windows XP şi au preferat să nu treacă la noile variante, Windows Vista sau Windows 7. Ei preferă simplitatea Windows XP în dauna noilor funcţii pe care le oferă celelalte sisteme de operare.

Microsoft le-a recomandat celor care folosesc Windows XP să treacă la Windows 7 şi Office 2010.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici