Sinceritatea dezarmantă a Madonnei, la 64 de ani: „Este o idee proastă să te căsătoreşti cu mine. Acum mă gândesc doar la sex"

Într-o mărturisire video pe canalul ei de Youtube, vedeta pop în vârstă de 64 de ani a dezvăluit că regretă cele două căsătorii, cu Sean Penn şi Guy Ritchie, şi că obsesia ei actuală este sexul, spre bucuria noului iubit, Andrew Darnell, care are 41 de ani mai puţin decât ea.

6310 afișări
Imaginea articolului Sinceritatea dezarmantă a Madonnei, la 64 de ani: „Este o idee proastă să te căsătoreşti cu mine. Acum mă gândesc doar la sex"

Sinceritatea dezarmantă a Madonnei, la 64 de ani: „Este o idee proastă să te căsătoreşti cu mine. Acum mă gândesc doar la sex"

Madonna a avut două căsătorii - cea cu Sean Penn din 1985 până în 1989 şi cea cu Guy Ritchie din 2000. până în 2008. „Nu sunt chiar cele mai bune idei pe care le-am avut vreodată”, a mărturisirea vedeta într-un videoclip postat pe canalul ei de YouTube.

Acolo, statul pop în vârstă de 64 de ani a răspuns la 50 de întrebări, de la cariera ei de 40 de ani la plăceri interzise, ​​de la viitorul ei album până la cele mai mari regrete din viaţa ei.

Şi în această din urmă categorie, doamna Ciccone a plasat atât nunta cu actorul american (în cadrul căreia depusese şi o plângere pentru violenţă domestică, care ulterior a fost retrasă), cât şi pe cea cu regizorul britanic (tatăl celui de-al doilea fiu al său, Rocco, care acum are 22 de ani). „Nu, privind în urmă, căsătoria cu mine nu a fost cea mai bună idee”, a recunoscut Madonna.

S-ar fi făcut profesoară

În timpul mărturisirii filmate, cântăreaţa - care în clip poartă o jachetă Versace neagră super-scurtă, plină de ace de siguranţă colorate şi ciorapi de plasă - a creditat apoi sexul drept „obsesia mea preferată”, alegând acelaşi răspuns în ceea ce priveşte plăcerile interzise şi zodia (care este Leu), spre bucuria actualului ei iubit, modelul de 23 de ani Andrew Darnell.

După ce a dezvăluit că, dacă nu s-ar fi dedicat muzicii, ar fi devenit profesoară şi şi-ar fi dorit să colaboreze din nou cu prietena ei Britney Spears, la 19 ani după hitul lor „Me Against The Music”, Madonna a explicat că ea o persoană curioasă, „pentru că dacă eşti o persoană curioasă şi acorzi atenţie vieţii, nu vei înceta niciodată să găseşti inspiraţie şi idei noi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici