Site-ul standard.ro se relansează, după ce nu a mai fost actualizat din 22 decembrie

Site-ul www.standard.ro, care nu a mai fost actualizat din 22 decembrie 2009, după închiderea publicaţiei Business Standard, va fi relansat până la sfârşitul săptămânii, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragoş Stanca, director F5, divizia de new media a Grupului Realitatea-Caţavencu.

32 afișări
Imaginea articolului Site-ul standard.ro se relansează, după ce nu a mai fost actualizat din 22 decembrie

Site-ul standard.ro se relansează, după ce nu a mai fost actualizat din 22 decembrie

"Cotidianul.ro este activ şi va fi relansat într-o nouă formulă editorială, în câteva săptămâni. Standard.ro, de asemenea, va fi relansat până la finalul acestei săptămâni. Nu e activ pentru că există money.ro", a precizat Stanca.

"Business Standard nu va mai apărea în print, dar continuă pe online, la standard.ro, ca parte a portalului money.ro", a declarat pentru MEDIAFAX, la începutul lunii decembrie, Sorin Freciu, şef Divizie Business Realitatea-Caţavencu.

Pe de altă parte, Stanca a precizat că Iulian Enache şi Ionuţ Tudorică, cei care au preluat conducerea editorială a portalului money.ro în funcţia de redactor-şef şi, respectiv, redactor-şef adjunct, au drept misiune "organizarea eficientă a fluxului editorial, consolidarea echipei şi dezvoltarea contentului pentru atingerea obiectivului de leadership pe categorie, în SATI".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici